Stiri

Ştiri – 16.06.2009

Recrutări la Poliţie
Inspectoratul de Poliţie al judeţului Hunedoara anunţă că recrutează candidaţi în vederea înscrierii la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanţa (două locuri) şi Academia Naţională de Informaţii a Serviciului Român de Informaţii, Bucureşti – specializarea „psihologie informaţii”-formă de învăţământ de zi–10 locuri. Termenul de înscriere la cele două forme de învăţământ superior se prelungeşte până la data de  22.06.2009. Femeile şi bărbaţii candidează pe aceleaşi locuri. (A. Năstase)

I-a înjurat pe poliţişti
Un bărbat din Haţeg este cercetat pentru infracţiunea de sfidare a organelor judiciare, după ce a agresat verbal o patrulă a Formaţiunii Poliţiei de Ordine Publică din localitate. Rodinel C., de 29 de ani, i-a insultat şi ameninţat pe poliţişti. (A. Năstase)

Hoţii din Dacii
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Brad au identificat trei tineri din Brad, cu vârstele cuprinse între 18 şi 20 de ani, care furau din autoturisme Dacia. Hoţii procedau în felul următor: forţau portierele autoturismelor şi sustrăgeau diferite bunuri uşor de valorificat: truse de scule, radiocasetofoane şi  boxe auto. (A. Năstase)

Termen limită la Finanţe
Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Hunedoara informează că termenul limită pentru depunerea Declaraţiei informative privind impozitul reţinut pe veniturile cu regim de reţinere la sursă, pe beneficiari de venit, formular 205, este 30 iunie 2009. Vor depune formularul 205 persoanele fizice şi juridice plătitoare de venituri cu reţinere la sursă, pentru care impozitul este final. Fac obiectul acestei obligaţii veniturile obţinute din: dividende, dobânzi, câştiguri din transferul titlurilor de valoare cu impunere finală, lichidare/ dizolvare, premii şi din jocuri de noroc, pensii şi din alte venituri. (A. Năstase)

Profesorii care greşesc, sancţionaţi penal
Cadrele didactice care, în perioada bacalaureatului, comit fapte cu caracter infracţional, respectiv furnizează soluţiile subiectelor, înlocuiesc ori falsifică lucrări, sau care sunt neglijenţi, vor fi sancţionaţi conform Codului penal. Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării (MECI) a transmis o notă inspectoratelor şcolare, prin care cere cadrelor didactice implicate în organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat să respecte cu stricteţe prevederile Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului naţional din 2009, în scopul asigurării legalităţii, obiectivităţii şi corectitudinii lui. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.