Ştiinţa Petroşani- start în Campionatul Naţional de Rugby în 7

21 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

      Sâmbătă, 24 august, va debuta la Cluj ediţia 2019-2020 a Campionatului Naţional de rugby în 7 seniori, care reuneşte la start nouă echipe. Competiţia programează trei etape în această toamnă, returul urmând a se desfăşura în primăvara anului viitor.
Campioana en-titre a competiţiei este Ştiinţa Petroşani, care s-a impus în finala ediţiei trecute în faţa echipei CS Năvodari cu 12-7.
Etapele noului sezon competiţional ale Campionatului Naţional de rugby în 7 seniori sunt programate pe 24 şi 31 august 2019 la Cluj şi apoi Iaşi şi pe 14 septembrie la Arad, alte două etape fiind programate în primăvara anului viitor.
Conform tragerii la sorţi în Grupa A vor evolua formaţiile CSU Cluj, CSM Galaţi, CSU Arad, CS Mănăştur, Sportul Studenţesc, iar în Grupa B -Ştiinţa Petroşani, RC Bârlad, CSM Sibiu, Politehnica Iaşi.(Nicolae Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Turul ciclist al Hunedoarei

Asociaţia judeţeană de ciclism organizează la finalul acestei săptămâni prima ediţie a unei competiţii de nivel naţional.

Găsită la miezul nopţii, în mijlocul pădurii

Poliţia municipiului Lupeni a fost sesizată despre plecarea de la domiciliu a unei femei de 36 de ani, din localitate,...

Şi-a luat fosta concubină la bătaie

Poliţia oraşului Uricani a fost sesizată de către o femeie din localitate că, în timp ce se afla la domiciliu,...

Închide