Autobuzul cu Jazz la Deva

21 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Ultima Ora

      Astăzi, joi, 22 august, locuitorii municipiului Deva vor avea parte de o surpriză plăcută. În avanpremiera evenimentului Deva Jazz Festival, în oraş va circula ,,Autobuzul cu Jazz”.
Călătorii care vor urca în autobuzul care circulă pe linia nr. 6 (Gară-Casa de Cultură-Spitalul Judeţean-Policlinica Veche-Minerului şi retur) vor putea asculta live trupa de jazz „Alin Gheju Quartet”. Maşina va pleca la ora 15:00 din zona Gării Deva. În ,,Autobuzul cu Jazz” va urca şi primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, care îi va însoţi pe membrii trupei pe tot traseul.
Organizatorii acestui eveniment de promovare a festivalului de jazz care va avea loc la Deva sunt Primăria Deva, Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, cu susţinerea Societăţii de Transport Public Local Deva.
Deva Jazz Festival în Parcul Cetăţii
Vă reamintim că în capitala judeţului va avea loc cea de a doua ediţie a Deva Jazz Festival, manifestare care se desfăşoară în Parcul Cetăţii, în zilele de 30 august, 31 august şi 1 septembrie 2019, începând cu ora 19:00.
De la jazz-ul clasic la cele mai noi forme de exprimare artistică, iubitorii acestui gen de muzică vor avea ocazia să se bucure de libertatea creatoare a unor artişti desăvârşiţi. Evenimentul va fi „condimentat“ cu workshop-uri şi ateliere muzicale pentru copii, expoziţie de fotografie, lansare de carte şi expoziţie de sculptură, târg de viniluri, dar şi alte multe surprize pregătite pentru participanţii de toate vârstele. Intrarea la Festivalul de Jazz este liberă. (M. Crivăţ)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ştiinţa Petroşani- start în Campionatul Naţional de Rugby în 7

Sâmbătă, 24 august, va debuta la Cluj ediţia 2019-2020 a Campionatului Naţional de rugby în 7 seniori, care reuneşte la...

Turul ciclist al Hunedoarei

Asociaţia judeţeană de ciclism organizează la finalul acestei săptămâni prima ediţie a unei competiţii de nivel naţional.

Găsită la miezul nopţii, în mijlocul pădurii

Poliţia municipiului Lupeni a fost sesizată despre plecarea de la domiciliu a unei femei de 36 de ani, din localitate,...

Închide