Ştiinţa Petroşani aşteaptă tragerea la sorţi pentru play-off

9 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Tragerea la sorţi pentru programul din play-off şi play-out al Diviziei Naţionale de Seniori la rugby va avea loc pe 15 ianuarie, la sediul Federaţiei Române de Rugby, iar echipele calificate pornesc de la zero.

Ştiinţa Petroşani a terminat sezonul regulat 2018 din Divizia Naţională de Seniori pe primul loc în Grupa Centru-Nord, cu opt victorii în opt partide, toate câştigate cu bonus ofensiv.
„Anul 2019 aş vrea să încununeze munca depusă cu echipă. Şi aici ne propunem să disputăm finala Diviziei Naţionale de Seniori, având victoria drept miză finală, ne dorim să devenim campionii DNS în acest sezon al competiţiei. Îmi doresc pentru sportivii noştri să fie la fel de ambiţioşi şi de pasionaţi, pentru că această combinaţie este una de succes şi care aduce succesul”, a spus Adrian Costache, antrenorul Ştiinţei Petroşani. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Popicarii de la Inter Petrila şi-au reluat antrenamentele

Echipa de popice a clubului Inter Petrila şi-a reluat pregătirea pentru noul sezon competiţional imediat după sărbători. Programul este foarte...

Antrenorul Dima Druncea a trecut peste două preinfarcturi

Antrenorul echipei de fotbal tenis Conexim R Lupeni , cunoscutul tehician Dima Druncea (foto), a suferit două preinfarcturi. Acum este...

Anunţ Finanţe, 10.01.2019

Închide