Sport

Stategie pentru mișcarea fotbalistică hunedoreană

Asociația județeană de fotbal (AJF) pregătește o strategie în mai mulți pași pentru dezvoltarea mișcării fotbalistice din județ, care va fi derulată în viitorii cinci ani.
Misiunea AJF Hunedoara este să coor­do­neze și să implementeze, în mod pro­fe­sionist, proiecte care să impulsioneze fot­ba­lul pentru a crește interesul și pa­si­u­nea pentru acest sport în comunitățile locale.
În acest sens, sunt programate cinci întâlniri de lucru cu reprezentanți ai struc­turilor fotbalistice din județul Hunedoara, cele afiliate Asociației. Astfel, la Simeria a fost organizată prima dintre aceste în­tâlniri la care au participat numai repre­zen­tante, adică mame de jucători legi­ti­mați la echipele participante în Interliga națională de fotbal, întâlnire la care s-au discutat o serie de probleme legate de asigurarea unui ,,Mediu sigur pentru copii in sport” .
S-a arătat că la nivelul județului Hunedoara numărul de tineri jucători noi legitimați este în creștere, dar în raport cu elevii din școlile hunedorene, numărul de legitimări este destul de scăzut. S-a pus accentul pe creșterea numărului de com­petiții și pe crestrea frecvenței derulării acestora în județ.
Cea de a doua acțiune a fost progra­mată la Hațeg, cu reprezentanții-tătici ai ju­cătorilor de fotbal de la cluburile din județ.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.