Start la reabilitarea Casei de Cultură din Hunedoara

21 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Ieri a fost dat startul lucrărilor de reabilitare a Casei de Cultură din municipiul Hunedoara. Constructorul începe cu exteriorul, aşa cum a anunţat la începutul acestei luni, când a fost semnat contractul de modernizare a clădirii.
„Încă de la începutul mandatului meu de primar, dar mai ales când au demarat lucrările la pietonală, am spus că investiţia de modernizare a Casei de Cultură se va face. Iată că nu m-am înşelat. După 12 ani, proiectul a fost deblocat şi astăzi (n.r. – ieri) am predat amplasamentul constructorului şi acesta a demarat lucrările. Mulţumesc Consiliului Judeţean, administratorului public Costel Avram, constructorului şi echipei din Primăria Hunedoara”, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.
Lucrările de restaurare a Casei de Cultură din Hunedoara au fost scoase la licitaţie publică de către Consiliul Judeţean Hunedoara în luna februarie 2020. Valoarea contractului este de 11.368.952 de lei. Proiectul trebuie finalizat în 18 luni din momentul semnării ordinului de începere a lucrărilor.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 22.07.2020

Vorbesc gurile rele că se încearcă cu toate forţele să se alunge o firmă din judeţ. Nu că firma respectivă...

Deputatul social-democrat Ilie Toma ia atitudine. ,,Dubla măsură a Guvernului PNL loveşte în hunedoreni“

Deputatul PSD Ilie Toma (foto) i-a transmis o întrebare ministrului Lucian Bode, privind intenţia Registrului Auto Român, aflat în subordinea...

Raportarea contabilă la 30 iunie 2020 a operatorilor economici

Pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, Transparenţă decizională, a fost publicat, în data de 17 iulie 2020, Proiect Ordin pentru aprobarea...

Închide