Start la reabilitarea Casei de Cultură din Hunedoara

Sorina Popa

Ieri a fost dat startul lucrărilor de reabilitare a Casei de Cultură din municipiul Hunedoara. Constructorul începe cu exteriorul, aşa cum a anunţat la începutul acestei luni, când a fost semnat contractul de modernizare a clădirii.
„Încă de la începutul mandatului meu de primar, dar mai ales când au demarat lucrările la pietonală, am spus că investiţia de modernizare a Casei de Cultură se va face. Iată că nu m-am înşelat. După 12 ani, proiectul a fost deblocat şi astăzi (n.r. – ieri) am predat amplasamentul constructorului şi acesta a demarat lucrările. Mulţumesc Consiliului Judeţean, administratorului public Costel Avram, constructorului şi echipei din Primăria Hunedoara”, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.
Lucrările de restaurare a Casei de Cultură din Hunedoara au fost scoase la licitaţie publică de către Consiliul Judeţean Hunedoara în luna februarie 2020. Valoarea contractului este de 11.368.952 de lei. Proiectul trebuie finalizat în 18 luni din momentul semnării ordinului de începere a lucrărilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.