Start în modernizarea Policlinicii din Haţeg

Carmen Cosman
Ambulatoriul Spitalului Orăşenesc Haţeg aş-teaptă deja oferte pentru modernizare, după ce proiectul a fost lansat în SEAP.
Primarul oraşului Haţeg, Nicolae Timiş (foto), a anunţat că s-a lansat pe SEAP licitaţia pentru  reabilitarea Ambulatoriului integrat al Spitalului Orăşenesc Haţeg, respectiv Policlinica. Un proiect de  maximă importanţă pentru comunitate, care are valoarea de 5,9 milioane de lei, din care partea nerambursabilă se ridică la 4,5 milioane de lei.
Durata de implementare a proiectului este de 24 de luni, iar obiectivele principale ale investiţiei prevăd, printre altele, asigurarea unui nivel optim al stării de sănătate şi al calităţii vieţii populaţiei din zona Ţării Haţegului, echiparea ambulatoriului şi creşterea accesibilităţii pacienţilor la servicii medicale complete. „Procedura este puţin mai greoaie, dar sperăm ca anul viitor să demarăm lucrările”, a declarat primarul Nicolae Timiş. Iar edilul din Haţeg a mai depus, în completare, un proiect pe fonduri europene, pentru informatizarea Spitalului din Haţeg. „Se simte nevoia tot mai acută de a informatiza această instituţie medicală. În acest fel, poţi afla mult mai uşor tot istoricul medical al unui pacient şi poţi interveni mult mai repede şi mai eficient”, a mai spus primarul Timiş.

One thought on “Start în modernizarea Policlinicii din Haţeg

  • 12 octombrie 2011 la 18:43
    Legătură permanentă

    hofner lucratorul de casa cistiga licitatia

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.