Sport

Start cu dreptul pentru Dava Deva

Ciprian Marinuţ

Noua echipă de futsal a Devei a debutat cu o victorie în campionatul Ligii a II-a, 4-2 cu CSS Roşiorii de Vede, însă, în al doilea meci a cedat, scor 1-4, în faţa puternicei echipe secunde a campioanei naţionale, City’us Tg. Mureş.

Doi jucători surpriză

Cu portarul Juverdean (ex- FC CIP şi Concordia Chiajda) şi cu Tomescu (ex – FC CIP şi Olimpic Simeria), legitimaţi pe ultima sută de metri, Dava Deva a început cu bine aventura în eşalonul doi al futsalului românesc. Echipa antrenată de Karoly Gaşpari a dispus în prima partidă a turneului disputat la Tg. Mureş, la finalul săptămânii, de CSS Roşiorii de Vede, cu scorul de 4-2. „Am condus cu 3-1 la pauză, iar în repriza secundă, ne-am conservat avantajul, impunându-ne cu 4-2. Echipa s-a mişcat bine, raportat la cele două săptămâni de antrenament pe care le are la activ. Golurile noastre au fost marcate de Mateescu, Tomescu (2) şi Lucian Popescu. Echipele din Liga a II-a sunt foarte puternice, întrucât majoritatea a activat în primul eşalon”, a spus antrenorul Karoly Gaşpari.

Eşec cu profesioniştii

Dava Deva a făcut o figură frumoasă şi în al doilea joc, fiind la egalitate, scor 1-1, cu echipa secundă a campioanei naţionale, City’us Tg. Mureş, până aproape de finalul partidei. „A fost 1-1 la pauză şi am păstrat egalul până în minutul 30. În ultimele 10 minute, am cedat fizic şi jucătorii de la City’us, care sunt totuşi profesionişti, s-au desprins şi au învins cu 4-1”, a precizat Karoly Gaşpari. După disputarea primelor două etape, lidera clasamentului Ligii a II-a este City’us II Tg. Mureş, cu maximum de puncte. Pe locurile doi, trei şi patru se află la egalitate de puncte (3), Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ, Infopress Odorheiu Secuiesc şi Dava Deva, în vreme ce ultimele clasate sunt Metropolis Bucureşti şi CSS Roşiorii de Vede.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura