Stand de carte cu vânzare al Editurii Integral

29 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Educatie si cultura, Ultima Ora

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizează în perioada 5 februarie – 27 martie 2019, în incinta Secţiei de Artă şi Carte Franceză, un stand de carte cu vânzare al Editurii Integral.
Editura bucureşteană Integral a fost înfiinţată în anul 1996, fondată şi condusă de Costel Postolache, profesionist cu peste 25 de ani de experienţă în industria editorială. A fost concepută ca o editură-hobby, iar din anul 2014 s-a relansat ca un proiect editorial naţional.Oferta editorială cuprinde reviste şi cărţi în format electronic şi tipărit, distribuite în toată ţara şi în străinătate şi accesibile şi prin site-ul propriu www.eintegral.ro.
La Editura Integral au apărut peste 500 de titluri de carte. De asemenea, ea a lansat două reviste: Fusion şi Almanah Junior. Editura Integral a fost desemnată la Gala Performanţei 2015 drept cea mai dinamică editură din România şi cel mai spectaculos new entry din industria editorială. Iubitorii de lectură vor putea cumpăra cărţile Editurii Integral la preţuri avantajoase. (I.S.Bara)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Avram Iancu se antrenează pentru Ultramaratonul “6633 Arctic Ultra”

Campionul polisportiv din Petroşani, Avram Iancu (foto) a decis să participe şi anul acesta la ultramaratonul “6633 Artic Ultra”, cea...

Paznicul s-a pus pe furat

Doi hunedoreni, unul de 22 de ani şi celălalt de 32, au fost prinşi în flagrant de poliţiştii din Vinţu...

Marfa unui afacerist hunedorean, confiscată de Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră au descoperit produse contrafăcute în valoare de aproape jumătate de milion de lei. Acestea urmau să ajungă...

Închide