Stadion nou la Hunedoara, de peste 20 de milioane de euro

13 februarie 2017 | 12 Comentarii | Publicat in: Comunitate

Sorina Popa

Ieri, conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara a anunţat ce proiecte de investiţii are în vedere pentru acest an şi care vor demara imediat după aprobarea bugetului pe 2017.
Printre proiectele amintite se numără şi construirea unui stadion nou în municipiul Hunedoara. Preşedintele CJ, Mircea Bobora, a declarat în conferinţa de presă că „ne dorim să facem asocierea cu Primăria Hunedoara pentru realizarea stadionului. Sunt şi alte UAT-uri care pot sprijini. Vrem să ne implicăm şi, în acelaşi timp, să punem bazele unei echipe de fotbal competitive”.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Daniel Andronache, susţine că s-a constituit un colectiv care se ocupă de această investiţie. „Pe noul stadion de la Hunedoara poate juca o singură echipă, FC Corvinul. Chiar dacă Primăria Deva are un proiect pentru o sală polivalentă, este bine, pentru că oricâte săli am avea, tot sunt puţine”, a declarat Daniel Andronache, vicepreşedinte al CJ Hunedoara.
La rândul său, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că realizarea unui stadion nou reprezintă una din promisiunile sale din campania electorală. „Aşa cum am promis în campanie, un stadion nou face parte din programul local de guvernare. Stadionul se va face în colaborare cu Consiliul Judeţean, pe fonduri de la Compania Naţională de Investiţii. Se lucrează la studiul de fezabilitate, pe care-l vom depune la CNI. Am avut deja două întâlniri pe această temă cu şefa de la CNI. Va fi un parteneriat cu judeţul. Stadionul va avea 10-12.000 de locuri, asemănător cu cel din Tg. Jiu, iar valoarea investiţiei va depăşi 20 milioane de euro”, a declarat Dan Bobouţanu.

Comentarii (12)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mircea spune:

  Tichie de margaritar.asta e prioritatea orasului?

 2. florin spune:

  sa fim seriosi, ideea este buna dar de unde banii pt stadion?cine o sa joace pe stadion? ca de 20 de ani in Hunedoara nu mai avem fotbal.
  Dl Boboutan ar trebuiu intrebat si despre ce investitii a atras in oras, planul sau pt anii de mandat care au mai ramas

 3. Nicolae spune:

  Vom avea unde juca , problema principala dificila si esentiala e sa aiba cine juca si pentru cine juca , adica crearea de locuri de munca ! Celelalte vin apoi de la sine ! 🙂 🙂 🙂

 4. deva spune:

  Ideea e foarte buna si absolut necesara.Dar daca faceti stadionul nou lasati si pista de atletism asa cum exista pe actualul stadion, alfel stadionul il veti folosi doar pentru fotbal si spectacole dar nu si pentru iubitorii altor forme de miscare.Repet:faceti mare greseala daca nu faceti stadion cu pista de atletism, mai ales ca Hunedoara a avut si o campioana mondiala la triplusalt pe Marieta Ilcu dar si un bronz la Jocurile Olimpice pe regretata Maria Ciocan , locul III la Atena in cursa de 1500 m. Nu puneti jos traditia atletismului hunedorean cu iediile voastre nasoale de a demola si strica ce a fost bun!Daca nu aveti habar de sport intrebati specialistii si nu doar oamenii din partidele voastre care majoritatea nu pot alerga mai mult de 25 de metrii.

 5. Rupa Vili spune:

  Au promis că vor face o sală de forță și fitness în aer liber în interiorul stadionului cu această ocazie ,să vedem dacă se vor ține de cuvânt .

  Sfântul Dreptății-

 6. Gelu Dragancea spune:

  Pai daca e in aer liber cum sa fie salä? Tembelule….Sfantul Dreptatii::))

 7. florin spune:

  sf sisoe, maica precista, sfantu dreptatii sala de fitness in aer liber- da nu facem si o sala de lectura in aer liber.

 8. Machiavelli spune:

  Tunuri pentru constructori cotizanti la PSD.
  Dupa ce dezincriminam, trebuie sa si furam, ca altfel dezincriminam degeaba.
  Ce lipsa de imaginatie aveti. Pai stadionul ala se face pentru lansari politice, nu pentru evenimente sportiva, bai tovarasi.

  Succesuri PSD. Binecuvantarea rosie.

 9. Calin spune:

  20 milioane de euro????? Bateti campii

 10. Rupa Vili spune:

  Am venit cu idei ,dar nu meritați ,voi știți doar să criticați .

 11. Adrian spune:

  20 de milioane de euro ar fi rezolvarea multor probleme care pun in dificultate cetățenii Hunedoarei . Stadionul există deja, lipsesc piesele de pe teren !

 12. Raul spune:

  Hunedoara e plina de second-hand si magazine de 5 lei, si voi vreti stadion. De-aia moare orasul ala cu zile, ca exista oameni ca voi in el. Cand o sa vi se lungeasca urechile de foame sau o sa fiti evacuati din apartamente din cauz datoriilor la taxele comune, sa mergeți la fotbal.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Salvamontiştii din Straja au intervenit la peste 200 de accidente

În fiecare an, în zonele montane din judeţ ajung circa 85.000 de turişti, arată un raport întocmit de Serviciul Public...

Primarul din Turdaş vrea să finalizeze noul sediu administrativ al comunei

În anul 2010, Comisia de Retrocedare a Guvernului a hotărât să restituie Bisericii Reformate clădirea în care funcţionează primăria din...

La Blăjeni, cadastrarea gratuită se va efectua în acest an

Primarii care, fie nu au reuşit să convingă nici o firmă de topografie să se ocupe de documentaţia aferentă programului...

Închide