Sportivii români s-au întors de la FOTE

30 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

        Sportivii români participanţi la Festivalul Olimpic al Tineretului European- Baku 2019 s-au întors acasă, la Bucureşti, unde au fost primiţi cu flori, îmbrăţişări şi felicitări pentru rezultatele obţinute la aceste întreceri.
Echipa Olimpică a României a fost înconjurată la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală, de prieteni, rude, oficiali, reprezentanţi ai federaţiilor de specialitate şi ziarişti la revenirea în ţară de la Baku, capitala Republicii Azerbaidjan. Cu emoţie, medaliaţii au mulţumit antrenorilor şi tuturor celor ca i-au susţinut în obţinerea primelor rezultate de marcă într-o competiţie olimpică şi mulţi dintre ei au declarat că speră să ajungă la Jocurile Olimpice.
Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a remarcat că unitatea de care au dat dovadă tinerii sportivi la această competiţie va conta în formarea lor viitoare. (N.Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Denisa Fodor, la un puternic turneu internaţional de lupte

În perioada 02-04 august, la Bucureşti sunt programate întrecerile turneului internaţional de lupte pentru seniori, competiţie din calendarul UWW şi...

Cupa României la fotbal, etapa judeţeană

Conform tragerii la sorţi, în această primă etapă din cadrul tradiţionalei competiţii naţionale de fotbal Cupa României, sezonul 2019-2020, cele...

Alexandra Maier, fostă campioană la atletism, un arbitru de fotbal de perspectivă

Au mai rămas puţine zile până la debutul în noul sezon competiţional la nivelul celor două ligi, a patra şi...

Închide