Sportivii îşi transformă casa în sală de antrenamente

2 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Perioada dificilă prin care trecem ca naţiune, virusul pandemic COVID-19, îi obligă pe sportivii de mare performanţă să găsească soluţii pentru a se menţine în formă. Toţi încearcă variante pentru a-şi menţine mintea şi fizicul sănătos.

Unii dintre ei şi-au transformat casa în adevărate săli de sport. Este şi cazul celui mai cunoscut antrenori de taekwon-do din judeţul nostru, Ionuţ Lascău (foto), care a prezentat o fotografie pe o reţea de socializare. El se antrenează în casă, îmbrăcat în echipamentul tradiţional de luptă în sală şi îi încurajează pe toţi sportivii la mişcare. „Chiar dacă stăm în casă, continuăm antrenamentele. Mişcarea zilnică este foarte importantă pentru metabolismul nostru“, a scris Ionuţ Lascău pe contul său de Facebook.
O altă grupare sportivă din judeţ, CS Budo Kurai Samurai, unde activează antrenorii Crina şi Janos Simo a efectuat primul antrenament online la care au participat şi sportivii de la clubul O Ka Do Hunedoara.
Printre sportivii care au fost prezenţi la antrenament au fost şi multipli campioni naţionali Daria Pascu, Sabrina şi Darius Fedorciuc, Iacob Bogdan, Alexia Muntean, Alex Vasile şi David Miklos.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
UEFA a decis: Islanda – România nu se mai joacă în 4 iunie

La două săptămâni de la prima şedinţă extraordinară pe Internet, UEFA a organizat a doua videoconferinţă cu reprezentanţii celor 55...

Anunţ APASERV VALEA JIULUI

Un patron din Haţeg a donat 10.000 de măşti

Ieri, la sediul Prefecturii a avut loc o întâlnire între reprezentanţii firmei „ADACONI” SRL din Haţeg şi prefectul judeţului, Vasilică...

Închide