Spitalul din Vulcan riscã sã se închidã

Spitalul din municipiul Vulcan s-ar putea închide, din cauză că există riscul să nu i se mai furnizeze apa potabilă. Problema a apărut, după ce unitatea medicală a acumulat datorii de 120.000 de lei către furnizorul de apă din Valea Jiului, Apa Serv SA.
Ieri, spitalul era să rămână fără apă, dar a primit un ultimatum de la societatea Apa Serv, care expiră la sfârşitul acestei luni. Până atunci, unitatea trebuie să plătească datoria imensă. Directorul spitalului, Mariana Mateescu, susţine că din cauza unui blocaj financiar, restanţele către furnizorul de apă potabilă nu au putut fi achitate. Se pare însă că lucrurile nu stau chiar aşa şi managementul unităţii lasă de dorit. În aceste condiţii, spitalul din municipiul Vulcan riscă să fie primul închis din judeţul nostru, deoarece nu poate funcţiona fără alimentare cu apă. Nu se ştie ce se va întâmpla cu bolnavii care se află internaţi acolo, dacă se va trece la închiderea unităţii.
ApaServ Valea Jiului a pus piciorul în prag, demarând procedura de debranşare a tuturor datornicilor. (S. Popa)

One thought on “Spitalul din Vulcan riscã sã se închidã

  • 25 mai 2013 la 0:11
    Permalink

    Poate sa se inchida , ca orcum mancare nu da la bonlavi, aia nu se poate numi mancare ca laturile de la porci, medicamente trebuie sa iti cumperi , asa ca …. daca mergi sa iti faci un control se uita prima data sa vada ce scoti din buzunare…. asa ca mai stati un pic pe a casa si voi d-lor doctori cu salari fffff mari !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare