Spitalul din Hunedoara se redeschide cel târziu la 1 martie

18 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Ultima Ora

Spitalul municipal din Hunedoara revine la normal şi va primi şi bolnavi non Covid cel târziu de la 1 martie 2021.
Managerul unităţii medicale, Radu Budae, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că în prezent sunt aici 90 de bolnavi Covid internaţi, dar mulţi dintre aceştia vor fi externaţi pentru că sunt bine. Cei care ră­mân în spitalul din municipiul Hunedoara vor fi transferaţi la Secţia de Infecţioase.
„Va trebui să facem dezinfecţie, dezin­secţie şi curăţenie generală. Apoi, vom lua probe de pe suprafeţe să vedem dacă totul este în regulă ca să deschidem spitalul”, a declarat managerul Radu Budae.
Reamintim că de la sfârşitul anului trecut, Spitalul municipal Hunedoara a fost spital Covid. Din această cauză, bolnavii cu alte su­ferinţe au fost nevoiţi să se ducă la alte unităţi medicale, puşi pe drumuri şi toate problemele care derivă dintr-o asemenea situaţie. Primarul Dan Bobouţanu şi ma­nagerul Radu Budae au cerut ministrului Să­nătăţii, în repetate rânduri să declare spitalul unitate suport Covid, ca să poată trata şi bol­navii non Covid. (S. Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vrei să ajungi agent de poliţie? Înscrie-te la concursul de admitere!

În 15 februarie a.c. au început înscrierile can­didaţilor pentru participarea la concur­su­rile de admitere în şcolile de agenţi de poliţie,...

Tânără terorizată de soţ

O tânără din municipiul Vulcan n-a mai putut îndura bătăile şi teroarea şi a cerut ajutor poliţiştilor. Femeia le-a spus...

Hoţi de cărbune luaţi de pe vagoanele pe care le jefuiau

O acţiunea a poliţiştilor TF din Petroşani s-a soldat cu prinderea mai multor hoţi de huilă. Razia s-a derulat în...

Închide