Sport

Speranţe de performanţă

04 x 1 Sorii SportCiprian Marinuţ

Şcoala de Fotbal Sorii Junior’s Sport Lupeni,  întemeiată de Sorin Corpadi şi Sorin Bejan în urmă cu trei ani, se află în faţa celui mai important examen. Campioană judeţeană la categoria  copiilor născuţi în 2007-2008, echipa din Lupeni va reprezenta judeţul Hunedoara la etapa zonală a celei mai importante competiţii din România pentru această categorie de vârstă, „Memorialul Gheorghe Ene”. Turneul va avea loc la Timişoara în primele zile ale lunii decembrie.

Cel mai important turneu din istoria clubului
Tinerii antrenori Sorin Corpadi şi Sorin Bejan, cei care au în pregătire peste 40 de copii cu vârste cuprinse între şapte şi 12 ani, de mai bine de trei ani, încep să culeagă roadele muncii lor. Fotbaliştii pe care i-au inventat vor fi prezenţi, la începutul lunii decembrie, la cea mai importantă competiţie din România organizată de Federaţia Română de Fotbal pentru această categorie de vârstă. Ajuns în premieră la un astfel de turneu zonal al Memorialului „Gheorghe Ene”, clubul Fotbal Sorii Junior’s Sport are ca obiectiv clasarea pe podiumul competiţiei. „Anul acesta a fost cel mai bun din palmaresul nostru, pentru că am mai obţinut un loc I la Cupa Banatul cu participarea a şase echipe. Am continuat pe acelaşi drum şi rezultatele noastre au fost încununate cu succes de calificarea la Turneul zonal al Memorialului Gheorghe Ene. Suntem conştienţi de faptul că ne aşteaptă meciuri grele, pentru că vom juca cu echipe precum Atletico Arad, Juventus Timişoara, Dinamic Craiova, CS Luceafărul Drobeta Turnu Severin, Mondo Reşiţa. Obiectivul nostru este să ne clasăm în primele trei locuri cu toate că trebuie să trecem de două jocuri eliminatorii”, a spus antrenorul Sorin Corpadi.

Copii talentaţi
Fotbal Sorii Junior’s Sport este un club pentru toate buzunarele şi pentru toate categoriile. „Avem o selecţie pe care o organizăm la nivel de şcoli sau pur şi simplu, doritorii de fotbal vin şi ne contactează. Încă mai avem izvor de talente la Lupeni şi sunt convins că aceşti copii nu se vor pierde, ci din contră, vor ajunge să evolueze la un nivel înalt. Părinţii sunt principalii susţinători. Ei îi sprijină şi financiar şi moral. Sunt receptivi la tot ceea ce facem noi acolo, lucru ce ne dă o mare încredere nouă, antrenorilor”, a afirmat Sorin Corpadi.

Deja au oferte
Valoarea jucătorilor de la Fotbal Sorii Junior’s Sport a fost deja remarcată şi de alte cluburi,  sportivii fiind lăudaţi şi doriţi şi de către alţi antrenori. Eric Bărbat, Bogdan Gugu, Adrian Cindea, Adonis Rus, Denis Polgar  sunt unii dintre cei mai talentaţi fotbalişti care promit pentru viitor. „Eu cred că aceşti copii vor ajunge departe şi veţi mai auzi de ei”, spune antrenorul.  Sorin Corpadi a depus o cerere la Primăria Lupeni, prin care a cerut un sprijin financiar modic, 1.500 de lei, pentru deplasarea la turneul de la Timişoara. „Primăria Lupeni a fost receptivă la ceea ce facem noi, conştienţi de faptul că până la urmă reprezentăm oraşul şi avem rezultate. Ne-am bucura dacă şi de această dată ar fi alături de noi”, a mai afirmat Sorin Corpadi.
Lotul de jucători: portar – Alexandru Terciu; fundaşi – Bogdan Gugu, Eric Bărbat; mijlocaşi –  Adrian Cindea, Adonis Rus, Denis Polgar; atacanţi – Iuliu Moldovan, Vlad Mărcuş, Peter Orosz, Sebastian Tudor, David Petric, Cristian Fodor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura