Spectacol al gimnaştilor de aerobic la Baku

România a cucerit medaliile de aur în pro­ba de grup la cea de-a 16-a ediţie a Cam­pio­natelor Mondiale de gimnastică aerobică de la Baku.
Gabriel Bocşer, Teodora Cucu, Daniel Ţavoc, David Gavrilovici şi Mihai Alin Popa, care încheiaseră calificările cu cea mai mare notă, s-au impus în finală cu 22.583 puncte.
Bilanţul României la Baku a fost completat de argintul obţinut la echipe şi bronzul din proba de trio.
Gabriel Bocşer a ratat medalia de bronz la individual masculin pentru 0,2 puncte, ter­minând pe locul al patrulea.Pe locul patru, cu 17.700, s-au clasat şi cele 8 gimnaste care au concurat la aerobic dance: Bianca Becze, Sandra Dincă, Alina Radu, Sarmiza Ni­cu­lescu, Roberta Pleşa, Flavia Sentea, Selena Şotângă şi Steliana Stoenescu.Sarmiza Niculescu şi David Gavrilovici au încheiat pe locul 8 la cuplu, fiind notaţi cu 20.250.
Un total de 65 de medalii, dintre care 25 de aur, au câştigat sportivii români la Cam­pionatele Mondiale de gimnastică aerobică din 1995 până în prezent.
Gimnaştii români mai au în acest an o com­petiţie de top, Campionatele Europene de la Pesaro (Italia), în perioada 17-19 septembrie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.