Spectacol al gimnaştilor de aerobic la Baku

2 iunie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

România a cucerit medaliile de aur în pro­ba de grup la cea de-a 16-a ediţie a Cam­pio­natelor Mondiale de gimnastică aerobică de la Baku.
Gabriel Bocşer, Teodora Cucu, Daniel Ţavoc, David Gavrilovici şi Mihai Alin Popa, care încheiaseră calificările cu cea mai mare notă, s-au impus în finală cu 22.583 puncte.
Bilanţul României la Baku a fost completat de argintul obţinut la echipe şi bronzul din proba de trio.
Gabriel Bocşer a ratat medalia de bronz la individual masculin pentru 0,2 puncte, ter­minând pe locul al patrulea.Pe locul patru, cu 17.700, s-au clasat şi cele 8 gimnaste care au concurat la aerobic dance: Bianca Becze, Sandra Dincă, Alina Radu, Sarmiza Ni­cu­lescu, Roberta Pleşa, Flavia Sentea, Selena Şotângă şi Steliana Stoenescu.Sarmiza Niculescu şi David Gavrilovici au încheiat pe locul 8 la cuplu, fiind notaţi cu 20.250.
Un total de 65 de medalii, dintre care 25 de aur, au câştigat sportivii români la Cam­pionatele Mondiale de gimnastică aerobică din 1995 până în prezent.
Gimnaştii români mai au în acest an o com­petiţie de top, Campionatele Europene de la Pesaro (Italia), în perioada 17-19 septembrie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cât costă să stai o noapte la Versailles

Palatul Versailles s-a deschis şi pentru cei care vor să petreacă o noapte sau mai multe în clădirea istorică a...

Cele mai bune filme de văzut în familie

Unele filme sunt perfecte pentru a le urmări în familie și reușesc să stârnească un spirit de aventură și să...

Amenajarea locuinței – cum să alegi mobilier în tendinţe

Dacă ai decis să amenajezi sau să renovezi locuința, cu siguranţă ai analizat tendințele în materie ce culori, materiale, stiluri...

Închide