Spărgătorii din noaptea de Revelion, prinşi de poliţişti

Maximilian Gânju
Oana Mihnea

Poliţiştii din municipiul Vulcan au reuşit să-i descopere pe autorii unei spargeri comise la o firmă din centrul Vulcanului, chiar în noaptea de Anul Nou. Hoţii sunt recidivişti şi au fost deja arestaţi pentru alte infracţiuni asemănătoare.

„În data 31.12.2015, în jurul orei 22:20, Poliţia municipiului Vulcan a fost sesizată cu privire la faptul că, în jurul orei 22:10, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie (forţarea uşii de acces), în incinta unei societăţi comerciale situate pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Vulcan, de unde au sustras scule electrice de diferite tipuri şi modele, în valoare de aproximativ 2.000 de lei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vulcan au identificat prezumtivii autori ai faptei”, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Este vorba despre Jan Georgel Stan de 41 de ani şi Cristian Constantin Hurezanu, de 36 de ani, ambii din municipiul Vulcan.
Poliţiştii au reuşit să găsească şi bunurile dosite de hoţi, iar prejudiciul a fost recuperat în proporţie de aproximativ 90 la sută. Cei doi recidivişti sunt cercetaţi acum pentru furt calificat şi în acest dosar, iar oamenii legii au informaţii că au mai acţionat şi în alte cauze aflate în lucru la Poliţia Vulcan.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.