Spărgător de maşini, prins de poliţişti

Astăzi, sâmbătă, 29 decembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Petroşani, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale şi al Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Petroşani, la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea mai multor infracțiuni de furt de şi din autoturisme.

În timpul raziei poliţiştii l-au identificat pe Mihai T., de 23 de ani, din comuna Probota, judeţul Iaşi, cu antecedente penale, care locuieşte fără forme legale pe raza municipiului Petroşani, despre care se ştia că este autorul a trei furturi din şi autoturisme comise în această lună în Petroşani. Astfel, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspectul, în cursul lunii curente a furat un radio-CD în valoare de 250 de lei dintr-un autoturism parcat pe strada Viitorului din Petroşani. Apoi în noaptea de 25/26 decembrie, folosind chei potrivite, suspectul a sustras un radio-CD în valoare de 500 de lei dintr-un alt autoturism parcat pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiu. Iar în următoarea noapte, cea din  26/27 decembrie,  tot  folosind chei potrivite, suspectul a furat un autoturism de pe strada Aviatorilor din Petroşani, pe care l-a condus şi abandonat pe strada o altă stradă, dar nu înainte de a fura din interiorul maşinii un radio-CD în valoare de 4.000  lei. Toate cele trei aparate audio au fost recuperate de poliţişti.

Mihai T. a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în arestul IPJ Hunedoara, urmând să fie prezentat Judecătoriei Petroşani cu propunere de arestare preventivă. (M.Crivăţ)

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare