Spărgători de locuinţe arestaţi

25 ianuarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

03 hot-spargator-shutterstock

Trei bărbaţi din Petroşani, suspecţi de furt calificat din locuinţe, au fost prinşi de poliţişti în urma a şase descinderi şi percheziţii domiciliare, efectuate în cartierul Colonie din Petroşani. Este vorba de Cosmin M., de 29 de ani, Suliman M., de 35 de ani şi Alin C., de 23 de ani, toţi din Petroşani. Pe numele primilor doi, Tribunalul Hunedoara a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, ultimul fiind cercetat în libertate.
Furau ce le pica în mână
Cei trei sunt acuzaţi că, în perioada decembrie 2009-ianuarie 2010, au furat bunuri din mai multe locuinţe din Petroşani. Aceştia acţionau îndeosebi noaptea şi intrau în locuinţe profitând de faptul că proprietarii lăsau uşa de la intrare deschisă, sau prin forţarea acesteia. De aici, ei au furat tot ce le-a picat în mână, ca de pildă calculatoare, un polizor unghiular, o maşină electrică de găurit şi un aparat video, un răcitor pentru cazanul de ţuică din cupru, mai multe ţevi din cupru. Cei trei bărbaţi riscă închisoare între trei şi 15 ani. (N. Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Natalitatea, în scădere, în Valea Jiului

În ultimii 20 de ani, în Valea Jiului, natalitatea a scăzut de patru ori. Dacă în anul 1989, numai la...

Una-i activă, alta „trăieşte” iar ultima „hibernează”

Minerul Lupeni a susţinut deja trei jocuri de pregătire, Mureşul se antrenează „la rece” şi îşi face planuri de amicale,...

Poştăriţa şi-a anihilat agresorul cu spray iritant

O angajată a Poştei din Petrila a fost la un pas de a fi jefuită de un bărbat căruia îi...

Închide