Spărgător de locuinţe, venit la furat prin judeţ

Maximilian Gânju

Individul de 50 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. De la o singură spargere a plecat cu bijuterii din aur, 3.000 de euro şi 10 mii de lei.
Suspectul, Adrian Iliescu, are 50 de ani, este din Brăila, şi a fost prins în urma unui control în trafic derulat de poliţiştii rutieri din Deva pe DN7. Recidivistul a fost oprit pentru control, iar la verificări s-a constatat că avea permisul de conducere suspendat. A fost dus la audieri şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.
După ce a scăpat de poliţiştii rutieri, individul a fost preluat de cei de la Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Deva. Aceştia au stabilit că în data de 28.06.2020, în intervalul orar 12.30-22:30, prin forţarea şi escaladarea ferestrei de la baia unui apartament din municipiul Deva, a pătruns în interiorul acestuia de unde a furat aproximativ 20 de grame bijuterii din aur, suma de 3.000 de euro şi 10.000 de lei, cauzând un prejudiciu în valoare de 30.000 de lei.
„De asemenea, în data 1.07.2020, în intervalul orar 11:00-12:45, prin escaladarea şi deschiderea geamului de la baie lăsat rabatat, a pătruns în incinta unui apartament din municipiul Deva, de unde a sustras suma de 2.500 de lei aparţinând unei societăţi comerciale“, a informat IPJ Hunedoara. Recidivistul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în stare de arest preventiv. Acesta le-a cerut judecătorilor să fie plasat sub control judiciar ori control judiciar pe cauţiune, dar solicitările i-au fost respinse.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.