Spărgător de locuinţe, trimis după gratii

29 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Livia Botici

Un tânăr de 27 de ani, din oraşul Petrila, a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, fiind acuzat că, pe parcursul a patru luni, a comis mai multe furturi. Bărbatul nu fura de oriunde, ci numai din case frumoase, în care era sigur că găseşte lucruri de valoare.

Acţiona numai noaptea
Din luna iulie, până miercurea aceasta, poliţiştii au încercat în zadar să-l prindă pe hoţul care spărgea locuinţă după locuinţă în oraşul Petrila. Potrivit anchetatorilor, persoana care reuşea de fiecare dată să scape ca prin minune, acţiona numai la căderea nopţii, asigurându-se că nu o vede nimeni când intră în casele victimelor sale. După ce reuşea să pătrundă în interiorul locuinţelor, hoţul fura absolut tot ce-i pica în mână, dar niciodată lucruri fără valoare materială. Astfel, din cele cinci spargeri comise pe parcursul a patru luni de zile, petrileanul a reuşit să producă proprietarilor, o pagubă în valoare totală de aproape 15.000 lei.
Ultimul „tun” dat de hoţ a fost comis în noaptea de 14 spre 15 octombrie, la un apartament aflat la parterul unui bloc de pe strada 8 Martie, din Petrila.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Campania de vaccinare antigripală începe pe 1 noiembrie

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a primit 42.000 de doze de vaccin antigripal sezonier, campania de imunizare a populaţiei...

Derapajul mesianic modern al liderului politic român (I)

În Germania anului 1998, Helmut Kohl, reunificatorul Germaniei moderne, fost cancelar, preşedinte al Uniunii Democrat-Creştine, a demisionat din funcţie, după...

Gura lumii

Se pare că în ziua de astăzi, persoanele cu gura mare au numai de câştigat chiar şi în faţa unor...

Închide