Şpăgarii de la Poliţia Locală Deva, trimişi în judecată

Cei doi angajaţi ai Poliţiei Locale Deva – arestaţi, luna trecută, pentru luare de mită – au fost trimişi în judecată. Magistraţii au decis ieri ca Mircea Bold şi Ovidiu Popa să rămână, în continuare, după gratii.
Procurorii au încheiat cercetările în dosarul în care Ovidiu Popa (poliţist local) şi Mircea Bold (consilier), ambii angajaţi ai Serviciului Public de Poliţie Locală din Deva, au fost acuzaţi de luare de mită. Dosarul a fost trimis în instanţă, fiind, ieri, înregistrat pe rolul Tribunalului Hunedoara, unde va avea primul termen de judecată în data de 31 octombrie.
Tot ieri, magistraţii au discutat menţinerea măsurii de arest preventiv şi au decis ca inculpaţii să rămână închişi. Potrivit procurorilor, cei doi angajaţi ai Poliţiei Locale au ajuns să fie cercetaţi, după ce, în data de 1 august a.c., au cerut şi primit suma de 200 de lei de la un cetăţean din Deva, care ar fi trebuit amendat pentru construirea neautorizată a unui garaj. Ulterior, în 13 septembrie a.c., inculpaţii au fost prinşi în flagrant în timp ce primeau de la aceeaşi persoană suma de 1.000 de lei, pentru a-i facilita nedemolarea construcţiei respective. (C. Ghenea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare