Soţia unui poliţist, sechestrată şi agresată în plină zi

Maximilian Gânju

Poliţiştii din Petroşani încearcă să dea de urma unui bărbat care a atacat o femeie în plină zi şi după ce a târât-o într-o scară de bloc, i-a tăiat părul şi apoi a zgâriat-o cu un corp ascuţit pe mâini şi abdomen.

Se iau în calcul mai multe variante
Femeia atacată, Elisabeta Bianga (27 de ani), este soţia unui poliţist angajat la Poliţia TF Petroşani şi ieşise ieri dimineaţă la cumpărături, când a fost atacată de un bărbat care a târât-o într-o scară de bloc. Agresorul i-a tăiat părul şi a zgâriat-o pe mâini şi abdomen cu un obiect ascuţit, posibil un cuţit, au apreciat medicii din cadrul Spitalului de Urgenţă Petroşani, care au îngrijit-o. Adjunctul şefului Poliţiei Petroşani, comisarul Ştefan Ciucă, a declarat la scurt timp după eveniment, că a fost declanşată o anchetă, pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, iar poliţiştii au luat în calcul toate variantele posibile, de la o încercare de agresiune sexuală şi până la tâlhărie, ameninţare ori răzbunare, variante infirmate ulterior. Tânăra a ajuns la Urgenţa Spitalului Petroşani, unde a primit îngrijiri medicale, iar după ce s-a mai liniştit, a mers cu soţul ei la Poliţia Petroşani, pentru a depune plângere şi a da detalii despre agresor.

Există un cerc de suspecţi
„În această dimineaţă (n.r. ieri), în jurul orei 09:30, Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 27 de ani a fost agresată pe o stradă din municipiul Petroşani de un bărbat necunoscut, care a forţat-o să intre într-o scară de bloc, i-a tăiat o parte din păr şi i-a produs mai multe excoriaţii pe braţe şi pe abdomen cu un obiect ascuţit. Femeia a fost transportată la Unitatea de primiri Urgenţe a Spitalului din Petroşani, în stare de şoc, iar după acordarea primului ajutor, medicii au stabilit că leziunile nu îi pun în pericol viaţa (…) Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz, sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a fi audiată şi partea vătămată – de îndată ce starea de sănătate îi va permite – pentru a se stabili dacă incidentul are legătură cu profesia soţului acesteia, poliţist în cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Petroşani”, a declarat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt IPJ Hunedoara. Poliţiştii din Petroşani au declarat că, un cerc de suspecţi şi încearcă să-l prindă pe agresor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.