Sosia lui Zidane, în Ţara Haţegului

5 ianuarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Fostul arbitru de Liga I, Ioan Danciu din Petroşani,  a „descoperit” o sosie a celebrului fotbalist francez Zinedine Zidan, în localitatea sa natală, Baru Mare.
 

Îl adaugă la albumul cu vedete
Cunoscut pentru colecţia sa de fotografii făcute alături de nume mari ale fotbalului naţional şi mondial, Ioan Danciu şi-a adăugat în albumul personal şi o fotografie cu… Zinedine Zidane. Nu este însă vorba de o fotografie cu celebrul şi valorosul fotbalist francez, campion mondial şi european, ci de o poză cu o variantă autohtonă a vedetei, care trăieşte în localitatea Baru Mare.
Gheorghe Miclăuş are 37 de ani, este de meserie mecanic auto şi este o figură arhicunoscută în Baru Mare, graţie asemănării izbitoare cu marele fotbalist. „De cum l-am văzut, am rămas şocat de asemănarea izbitoare cu vedeta franceză Zinedine Zidane. De altfel, toată lumea când îl vede se fotografiază cu el, confundându-l de multe ori cu celebrul fotbalist francez”, a spus Ioan Danciu.

E fan a echipei Franţei
Mândru de asemănarea cu Zidane, Miclăuş este un fan înflăcărat al marelui fotbalist şi al echipei Franţei. „Poartă aproape tot timpul tricoul cu numărul 10 a lui Zidane şi mă tachinează atunci când vine vorba de un meci între Franţa şi Brazilia, eu fiind un suporter înflăcărat al Braziliei. Îmi lipsea o poză cu celebrul Zidane, aşa că nu am stat prea mult pe gânduri. Sunt mândru că provin din această zonă cu oameni naturali, unde cuvintele şpagă, şmen sau a da cu jula nu sunt cunoscute”, a afirmat fostul arbitru.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Accident pe DN7

Accident spectaculos, ieri, pe drumul naţional 7. Şoferul unui Volkswagen Polo a lovit în plin un alt autoturism, al cărui...

Mai puţine accidente rutiere

Peste 60 de persoane din judeţul Hunedoara şi-au pierdut viaţa, anul trecut, în accidente rutiere. Totuşi, îmbucurător este faptul că...

A scăzut numărul şomerilor în judeţ

În judeţul Hunedoara, rata şomajului la finele anului trecut a fost mai mică cu 0,18 la sută, comparativ cu luna...

Închide