Sorana Cîrstea participă la turneul de la Abu Dhabi

Tenismena Sorana Cîrstea (foto) par­ticipă, în perioada 5-13 ianuarie, la tur­neul de tenis de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), primul din noul sezon al circuitului WTA, turneu dotat cu premii totalizând 563.530 de dolari.
Sorana Cîrstea, locul 71 mondial, o va întâlni pe Karolina Pliskova din Cehia, a şasea jucătoare a lumii, în runda inaugurală a turneului WTA 500 de la Abu Dhabi, prima competiţie feminină de tenis din 2021. În cazul unui succes, românca va juca în turul secund contra învingă­toarei dintre nemţoaica Mona Barthel şi o jucătoare venită din calificări.
Pe tabloul feminin era înscrisă şi Patricia Ţig, locul 56 WTA, dar aceasta s-a retras, fiind înlocuită cu Anastasia Pota­pova din Rusia.
Simona Halep, numărul 2 mondial, inten­ţiona să participe şi ea la turneul de la Abu Dhabi, însă s-a răzgândit şi nu va face deplasarea în Emiratele Arabe Unite. Halep şi-a anunţat însă prezenţa la tur­neul de la Melbourne, din 31 ianuarie-fe­brua­rie, ultimul dinaintea Open-ului Australiei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare