Sorana Cîrstea participă la turneul de la Abu Dhabi

5 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Tenismena Sorana Cîrstea (foto) par­ticipă, în perioada 5-13 ianuarie, la tur­neul de tenis de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), primul din noul sezon al circuitului WTA, turneu dotat cu premii totalizând 563.530 de dolari.
Sorana Cîrstea, locul 71 mondial, o va întâlni pe Karolina Pliskova din Cehia, a şasea jucătoare a lumii, în runda inaugurală a turneului WTA 500 de la Abu Dhabi, prima competiţie feminină de tenis din 2021. În cazul unui succes, românca va juca în turul secund contra învingă­toarei dintre nemţoaica Mona Barthel şi o jucătoare venită din calificări.
Pe tabloul feminin era înscrisă şi Patricia Ţig, locul 56 WTA, dar aceasta s-a retras, fiind înlocuită cu Anastasia Pota­pova din Rusia.
Simona Halep, numărul 2 mondial, inten­ţiona să participe şi ea la turneul de la Abu Dhabi, însă s-a răzgândit şi nu va face deplasarea în Emiratele Arabe Unite. Halep şi-a anunţat însă prezenţa la tur­neul de la Melbourne, din 31 ianuarie-fe­brua­rie, ultimul dinaintea Open-ului Australiei.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Liga I de fotbal se reia la 10 ianuarie

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat pro­gramul etapelor cu numerele 16 şi 17 din Liga I, primele din 2021.Campionatul se...

Repere medicale. Sistemul imunitar

Dr. Biochimist Manuela Ștef Sistemul imunitar definește mecanismele de apărare (organe, celule și anticorpi) prin care organismele vii sunt protejate...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un primar de pe la noi iar a trădat. Şi a trădat bine, susţin cârcotaşii. Cică...

Închide