Sondajele i-au venit de hac candidatului PNL la Primăria Hunedoara

23 iulie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Viaţa politică din judeţ bate filmul! După ce a fost anunţat drept candidat al PNL pentru funcţia de primar al municipiului Hunedoara, Lucian Gherman (foto) va fi retras din cursă.
Duminică, conducerea organizaţiei liberale va organiza o conferinţă de presă şi va anunţa că un membru USR-PLUS va candida la Primăria Hunedoara şi din partea PNL. Este vorba de Camelia Danda Zăvoian. În schimb, cei de la USR-PLUS vor susţine candidatul PNL pentru şefia Consiliului Judeţean Hunedoara.
Se pare că mutarea respectivă vine după ce în sondaje, Lucian Gherman stă foarte prost, la mare distanţă de actualul edil şef al Hunedoarei, Dan Bobouţanu.
În aceste condiţii, Gherman a afirmat că nu ştie nimic despre o retragere a sa din cursă, dar că indiferent ce se va întâmpla, nu va părăsi PNL. Acesta susţine că se afla deja în precampanie electorală, muncind pentru testul din 27 septembrie 2020. „Sunt speculaţii. Sunt negocieri la nivel de judeţ pentru unirea Dreptei. Nu ştiu nimic, deocamdată”, a declarat Lucian Gherman pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Într-un sondaj al PSD, primarul în funcţie, Dan Bobouţanu, este cotat cu 54 la sută din voturile electoratului, în timp ce Gherman are doar 14 la sută. În sondajul comandat de PNL, Bobouţanu are 51 la sută, iar Gherman 16 la sută. Senatorul PNL de Hunedoara Carmen Hărău este cotată cu 18 la sută, în sondajul PNL şi cu doar şapte la sută în cel al PSD. (S.Popa)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Liviu spune:

    Vai,doar atat poate tanty harau,eminenta cenusie a pnl.istilor hunedoreni! Hai clontoaso sa vedem cum “scoti camasa” in fata drojdierului lucovid!? Cat de penibil poti sa fi ca sa nu ai candidat liberal in bucuresti,hunedoara si alte mari localitati si sa sustii neomarxistii!?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Încă două blocuri de locuinţe sociale vor fi finalizate la Deva!

Lucrările de execuţie la cele două blocuri de locuinţe sociale din cartierul Grigorescu din municipiul Deva vor fi finalizate în...

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu, şi-a prezentat, alături de echipa sa, raportul la final de mandat: Acasă, la Hunedoara, alegerea corectă!

Ieri, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto), şi-a prezentat, alături de o parte din echipa de la primărie, raportul de...

Bulina neagră, 24.07.2020

Ionel Costineanu, locuitor din municipiul Hunedoara Pentru că Tribunalul Hunedoara i-a menţinut măsura arestului preventiv, acesta fiind acuzat de ultraj...

Închide