Ultima Ora

Sondaj virtual pentru stabilirea unor priorităţi în Hunedoara

Cristina Ghenea

Reprezentanţii Asociaţiei de Dezvoltare D.A.O. Hunedoara au lansat ieri, pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri de socializare, un sondaj referitor la nemulţumirile cetăţenilor legate de municipiul în care trăiesc.

Membrii asociaţiei amintite spun că au intenţionat, prin acest sondaj, să aducă în discuţie problemele hunedorenilor şi în mediul virtual. Respondenţii au la dispoziţie o singură întrebare – „Ce vă deranjează cel mai mult în Hunedoara?“, însă mai multe variante de răspuns. Iniţial, chestionarul creat de D.A.O. cuprindea 10 dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă cetăţenii, însă aceştia sunt liberi să adauge şi propriile variante legate de întrebarea pusă. La prima vedere, câinii fără stăpân, lipsa unui plan de dezvoltare pe termen mediu şi lung, neglijenţa faţă de centrul vechi şi centrul istoric al Hunedoarei, lipsa locurilor de muncă şi degradarea Castelului par să ridice cele mai mari nemulţumiri în rândul comunităţii virtuale. Acestea au strâns câteva zeci de voturi în numai câteva ore, însă, chestionarul rămâne „deschis“ vreme de aproximativ două săptămâni. La încheierea lui, reprezentanţii D.A.O. vor putea stabili, cu exactitate, care sunt priorităţile în încercarea lor de a transforma Hunedoara într-un municipiu mai frumos, mai sigur şi mai curat.

One thought on “Sondaj virtual pentru stabilirea unor priorităţi în Hunedoara

  • Fundatia bogatiilor de pe strada saracilor , investeste o suta de mii de euro ,pentru inchirierea de locuinte ,pentru cetatenii care dorm in strada, pe perioada de iarna , cate locuinte se pot inchiria cu acesti bani si cati cetateni ai strazii pot beneficia de acest ajutor ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura