Actualitate

Soluții complete pentru instalațiile termice. La Technova, în orașul tău!

Cu peste 25 de ani de activitate pe piață, Technova oferă soluții complete pentru instalații termice și sanitare, asigurând clienților o experiență confortabilă și eficientă. În cele 15 magazine și depozite prezente pe teritoriul României, Technova prezintă o gamă variată de produse și echipamente care se aliniază tehnologiilor europene certificate, de ultimă generație. Technova este importator direct pentru majoritatea echipamentelor disponibile și oferă servicii integrate, iar clientul beneficiază de consultanță tehnică de specialitate și soluții tehnice adaptate proiectelor, cu posibilitatea de transport direct pe șantier.

 

Catalog diversificat de produse și soluții de la branduri de top

 

Technova reunește un portofoliu diversificat de produse și echipamente destinate instalațiilor termice, care au fost alese în raport cu cerințele pieței, aflate într-o permanentă schimbare. Fie că te interesează o centrală termică modernă, un sistem de încălzire în pardoseală sau instalarea de panouri solare, la Technova poți găsi tehnologii performante și produse inovative care se mulează pe nevoile, cerințele și bugetul tău.

 

Technova a devenit unul dintre principalii distribuitori de sisteme complete de cupru în România datorită parteneriatului de lungă durată cu Silmet – Italia, producător de referință care asigură țevi de cupru fabricate cu utilaje de ultimă generație, ideale pentru instalații de încălzire îngropate, transportul apei potabile, sisteme de încălzire centrală, instalații hidro-termo-sanitare, instalații de climatizare și refrigerare etc.

 

În cele peste două decenii de activitate, oferta companiei s-a extins considerabil. În prezent, din portofoliul Technova fac parte echipamente de la producători de renume, printre care Viega, Emmeti, Uponor, Robert Bosch, Viessmann, Galmet, Flowair, Wilo, Oventrop, Herz, Salus, TECE și Energy Save. Prin urmare, ai opțiunea de a alege dintre numeroase echipamente care bifează performanțe ridicate, fiabilitate și care susțin un consum energetic optim. De exemplu, la Technova sunt disponibile renumitele centrale termice cu condensare Buderus. Acestea se pretează pentru spații de locuit sau pentru utilizare profesională și au devenit rapid apreciate datorită consumului redus de energie, funcționării silențioase și raportului avantajos calitate-preț. Același lucru se poate spune și despre Dominus, Ariston și Arca, alte branduri prezente în oferta companiei Technova.

 

Servicii integrate și sisteme complete pentru instalații termice și sanitare

 

Sistemele complete pentru instalații termice și sanitare de la Technova înglobează tehnică europeană de top, ceea ce permite specialiștilor din echipă să propună fiecărui client soluții tehnice optime, fiecare proiect fiind conturat în raport cu nevoile beneficiarului.

 

Înainte de implementarea unui proiect, se oferă consultanță tehnică de specialitate din partea unor ingineri cu pregătire și experiență în domeniul sistemelor HVAC: încălzire, ventilație și climatizare. Specialiștii calificați din echipa Technova mizează pe o colaborare de încredere, în care nevoile și cerințele tale primează în proiectarea unei soluții tehnice care să asigure eficiență, rentabilitate și performanță. Pe lângă consultanță tehnică de specialitate, inginerii efectuează deplasări în șantier pentru verificarea corectitudinii execuției lucrărilor.

 

Pentru instalații termice de înaltă calitate și profesionale, echipa de specialiști este pregătită să îți ofere soluții optime care se aliniază nevoilor și bugetului de care dispui. Sistemele complete de încălzire, ventilație și climatizare disponibile în catalogul Technova încorporează tehnologii revoluționare și răspund cu succes la cerințele tot mai elaborate ale pieței, reunind echipamente de la producători de top.

 

Dacă ești în căutarea unor produse pentru instalații termice și sanitare sau a unor sisteme complete, te aștepăm la Depozitul Technova din Deva, Calea Zarandului nr. 55, unde echipa de experți îți va prezenta oferta noastră de produse și te va asista în alegerea soluției potrivite!

 

www.technova.ro

 

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura