„Şoimul” din Parâng concurează la Red Bull X-Alps

Parapantistul hunedorean Toma Coconea va participa la competiţia exclusivistă de­rulată în vara anului viitor în Alpi. Coconea este veteranul întrecerii, unul dintre puţinii concurenţi care participă la competiţia derulată o dată la doi ani încă de la primul start al ei.
Sportivul hunedorean este văzut de către organizatorii Red Bull X Alps ca un copil teribil şi beneficiază de mai multe etape de un „As” din partea organizatorilor, care-l califică automat la competiţie. Şi la selecţia din această toamnă a fost ales să facă parte din lotul de 33 de competitori.
„O nouă aventură ne aşteaptă împreună la Red Bull X-Alps 2021! Sunt mândru şi onorat să fac parte din cei 33 de atleţi care vor da tot ce-i mai bun să ajungă la finish în Monaco şi mă bazez pe susţinerea şi energia primită de la voi toţi cei care veţi urmări cursa de acasă”, a declarat Toma Coconea după anunţarea participanţilor.
Coconea are poate cei mai mulţi fani dintre concurenţii participanţi la Red Bull X Alps, determinarea sa aducându-i simpatia zecilor de mii de susţinători de pe tot mapamondul. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare