Şoferiţă prinsă băută în trafic

20 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O tânără de 28 de ani, din comuna Bretea Română, conducea un autoturism pe raza localităţii Băţălar. A fost oprită de poliţiştii din Haţeg pentru un control de rutină şi pentru că mirosea a alcool, femeia a fost testată cu alcooltestul şi a reieşit că avea o concentraţie de 0,49 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Tot din cauza alcoolului la volan, un bărbat de 50 de ani, din Petrila, care conducea o maşină pe strada Republicii, a ratat o curbă şi a tamponat un alt autoturism. Din fericire, nimeni n-a fost rănit în urma accidentului. Bărbatul a fost testat alcoolscop, rezultatul indicat fiind de 0,79 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
La Lăpugiu de Jos, un şofer de 33 de ani a fost oprit de poliţiştii din Ilia şi i s-a cerut să se supună testului pentru alcool. Bărbatul a refuzat şi a fost dus la spital pentru a-i fi prelevate probele biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, dar a refuzat şi această procedură. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Doi hunedoreni morţi, după ce au intrat cu maşina într-un TIR

Tragedia a avut loc pe DN7 iar poliţiştii spun că viteza excesivă a stat la baza producerii accidentului.

Căutătorii de aur din Apuseni – între istorie şi o nouă formă de turism

Delimitat imaginar între localităţile Deva, Brad, Baia de Arieş şi Zlatna, „Patrulaterul aurifer“ este o zonă din Munţii Apuseni vestită...

Karate. Seminar la CS Pantera Neagră Petroşani

În acest weekend clubul „Pantera Neagră” Petroşani a primit vizita directorului tehnic al Federaţiei Române, de Taekwon-do ITF, Alexandru Mureşan,...

Închide