Actualitate

Șoferiță bătută pentru că și-a parcat mașina greșit

Altercația dintre cei doi condu­că­tori auto s-a petrecut într-o inter­sec­ție din municipiul Brad, iar șoferul care a sărit la șoferiță a fost acuzat de lovire și alte violențe.
Potrivit anchetei, femeia și-a parcat autoturismul în apropierea unei inter­secții și l-ar fi incomodat pe bătăuș. Acesta și-a oprit autoturismul în mij­locul intersecției și a început să urle la femeie că trebuie să mute mașina, pentru că el nu poate să iasă de acolo. Bărbatul a trecut de la vorbe la fapte și a lovit-o pe femeie în cap și genunchi. În fața judecătorilor, șoferul agresor nu a recunoscut comiterea faptei și a susținut că el a fost de fapt cel care a fost lovit de către femeie.

A dat buzna peste polițiști
Cu un tupeu de neimaginat, individul a încercat să-l intimideze pe unul dintre martori să nu declare cele întâmplate. Era cercetat și într-un alt dosar penal și s-a înțeles cu unul dintre martori să țină telefonul mobil deschis pentru ca acesta să audă ce anume declară. ”Deși polițistul i-a spus să închidă telefonul, el nu s-a conformat. Auzind discuțiile avu­te cu polițistul, inculpatul a intrat în sediul postului de poliție și l-a scos pe martor afară interzicându-i să mai facă orice fel de declarație”, se mai arată în actul de acuzare. Bărbatul a fost acuzat și de infracțiunea de obstrucționarea jus­tiției și influențarea declarațiilor. Agre­sorul este pensionar, cu antece­den­te penale, și a fost condamnat la 2.000 lei amendă penală pentru săvâr­și­rea infracțiunii de lovire și 1.500 lei amendă penală pentru obstrucționarea justiției, pedeapsa finală fiind de 2.500 de lei amendă penală. Soluția Jude­că­to­riei Brad nu este definitivă. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura