Actualitate

Nu au văzut că avea lama unui cuțit înfiptă în cap

Un conflict spontan izbucnit într-un bar din Orăștie, în luna octombrie a anului trecut, a degenerat iar un bărbat a ajuns la spital cu lama unui cuțit înfiptă în cap. Lovitura a fost atât de puternică încât lama s-a rupt din mâner. Echipajul medical nu a văzut corpul străin din craniul victimei.

S-au luat de la păcănele
Atacatorul a fost acuzat de tentativă de omor și condamnat la închisoare cu sus­pendare. În dosarul de judecată, ma­gistrații Tribunalului Hunedoara au des­co­perit și o neglijență a personalului me­dical. ”Cu ocazia examinării, din negli­jen­ță, personalul medical nu a observat pre­zența lamei de cuțit în cutia craniană a per­soanei vătămate”. A doua zi când vic­tima, simțindu-se rău, s-a dus iarăși la spital echipele medicale au descoperit lama cuțitului.
Scandalul a pornit de la faptul că un amic al victimei a ocupat două aparate de jocuri de noroc dintr-un bar, iar după un timp combatanții au ieșit pe stradă și au continuat altercația. Marinel B. are 19 ani, din Pricaz, s-a ascuns după o dubiță iar când victima s-a apropiat de el, a lovit-o cu cuțitul la nivelul capului, apoi a fugit la poliție unde a sesizat fapta. Tâ­nărul a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor, soluția nefiind definitivă. (M.Gânju).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura