Şofer mort pe loc, după ce a izbit un cal aflat pe şosea

Maximilian Gânju

img-20161026-wa0004
Potrivit şefului Poliţiei Petrila, Ovidiu Zaharie, bărbatul de 30 de ani, din Petrila, aflat la volanul unui autoturism Opel nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a ibzit în plin un cal care se afla pe mijlocul drumului, iar autoturismul şi-a continuat deplasarea încă o porţiune de drum şi s-a oprit într-un stâlp.
Două echipe de prim ajutor au încercat să-i salveze viaţa şoferului. ”La locul accidentului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor ISU Hunedoara şi unul de la SMURD Petrila, precum şi un echipaj de descarcerare. Din păcate victima era decedată”, a declarat Adrian Avram, comandantul Detaşamentului de Pompieri Militari Petroşani.
Şoferul ar fi avut o viteză extrem de mare, de peste 100 de kilometri la oră în condiţiile în care calul a fost practic rupt în două şi împrăştiat pe o distanţă de circa 50 de metri. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi ar putea fi cercetat penal şi proprietarul calului, pentru că şi-a lăsat animalul nesupravegheat pe un drum deschis circulaţiei rutiere. Ironia sorţii face ca bărbatul decedat în accident să fi fost cercetat penal de poliţişti pentru infracţiuni la regimul circulaţiei. Potrivit unor surse s-a luat în discuţie şi posibilitatea arestării preventive, iar dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, astăzi ar fi trăit pentru că s-ar fi aflat sub incidenţa mandatului de arestare preventivă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare