Şofer cu tupeu încătuşat de poliţişti

15 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Poliţiştii unui echipaj care efectua serviciul de patrulare pe raza oraşului Geoagiu, în zona DN 7, au observat un autoturism care se deplasa din direcţia Orăştie spre Sebeş şi care a efectuat un viraj la stânga încălcând marcajul longitudinal continuu care separa sensurile de circulaţie.

Aceştia au interceptat autoturismul şi i-au cerut conducătorului auto să se legitimeze, însă cel de la volan a refuzat să înmâneze documentele solicitate şi a devenit recalcitrant. Poliţiştii l-au imobilizat şi apoi l-au dus la sediul Poliţiei Staţiunii Geoagiu, în vederea luării măsurilor legale.
Totodată, conducătorul auto, un bărbat de 38 de ani, din Orăştie, a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Un alt bărbat, de 27 de ani, din Baru Mare, a fost prins de poliţiştii din comuna Pui conducând un autoturism pe DN 66 fără a poseda permis de conducere.
În urma verificării documentelor, oamenii legii au mai stabilit că pe maşina condusă de tânăr erau montate plăcuţe cu numere de înmatriculare ce aparţin unui alt autoturism. În cele două cazuri, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prinşi braconând pe Mureş

Braconierii au fost văzuţi de un reprezentant al A.J.V.P.S. Hunedoara, care a sesizat Poliţia Deva. Acesta le-a spus poliţiştilor că...

Încă o bătrână lăsată fără economii

Două pensionare din Valea Jiului au intrat pe mâinile escrocilor şi au rămas fără economii, iar acum o altă victimă...

Nu i-au convins pe judecători

Cei trei tineri din Lupeni care au lovit şi tâlhărit o bătrână în primele zile ale acestui an nu pot...

Închide