Publicitate

Societatea de Microfinanţare « AURORA » SA, certificată de Comisia Europeană (CE) pentru bune practici în microcreditare

Codul European pentru bune practici în furnizarea de microcredite este o iniţiativă a Comisiei Europene care stabileşte un standard de calitate pentru sectorul de microfinanţare în Uniunea Europeană. Codul conţine o serie de clauze care trebuie implementate cu scopul de a oferi atât transparenţă, cât şi siguranţă clienţilor şi investitorilor, cu privire la instituţia de microfinanţare şi procedurile, procesele şi produsele acesteia, promovând cele mai bune practici în domeniu.
În procesul de obţinere a acestei recunoaşteri, Societatea de Microfinanţare «Aurora» SA, a făcut dovada respectării standardelor stabilite de CE în ceea ce priveşte abordarea afacerilor. Această certificare, obţinută în luna Iunie 2021, confirmă preocuparea S.M. «Aurora» SA pentru a se remarca în ceea ce priveşte calitatea serviciilor şi produselor oferite tuturor categoriilor de clienţi.
Directorul executiv al S.M. «Aurora» SA, Virginia Lucaciu (foto), a declarat: «Aceasta este o realizare impor­tantă pentru orice organizaţie de micro­finanţare din România şi din Europa. Suntem în­cântaţi că am atins standardele de performanţă solicitate de către CE, care sunt în beneficiul clienţilor noştri.»

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura