Politica si administratie

Social-democraţii hunedoreni îşi aleg echipa de conducere

05 nistor (122)Sorina Popa

Mâine, social-democraţii hunedoreni îşi aleg posturile de conducere, după ce preşedintele PSD Hunedoara a fost desemnat în urmă cu câteva luni, mai precis, în aprilie. Tot atunci, a fost ales şi Consiliul Judeţean al organizaţiei judeţene, care acum trebuie să aleagă 17 vicepreşedinţi, un secretar executiv şi un trezorier.

Deputatul Resmeriţă, preşedinte executiv
Alţi patru membri au dreptul să ocupe postul de vicepreşedinte, fără să fie aleşi, ca urmare a funcţiilor deţinute de ei. Este vorba de preşedintele organizaţiei de femei, Liliana Ţolaş, de preşedintele de la tineret, Dacian Ciodaru, de preşedintele Ligii Pensionarilor social-democraţi din judeţ, Anghel Nistor şi de cel care conduce Liga aleşilor social-democraţi din judeţ, Tiberiu Pasconi, primarul comunei Toteşti. Potrivit deputatului Laurenţiu Nistor (foto), postul de preşedinte executiv revine social-democraţilor din Valea Jiului. Iar aceştia l-au dorit pe deputatul Cristian Resmeriţă pe această funcţie. Liderul judeţean al PSD susţine că pentru cele 17 locuri de vicepreşedinţi s-au înscris tot atâţia candidaţi, deci, nu va fi o problemă în alegerea lor. Pentru funcţia de trezorier, candidează directorul RAR Hunedoara, Ioan Ştaier, iar pentru cea de secretar executiv, sunt doi membri care vor să acceadă pe funcţie, primarul oraşului Simeria, Emil Rîşteiu şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Ioan Rus. În cazul în care vor fi mai multe candidaturi pentru un loc, va fi vot secret. Organizaţia judeţeană Hunedoara a PSD are 22 de primari, 23 de viceprimari, 211 consilieri locali şi opt consilieri judeţeni.

2 comentarii la „Social-democraţii hunedoreni îşi aleg echipa de conducere

  • Ce lege a raspunderi e asta a magistratilor , CEDO a pedepsit Romania si magistratul trebuie timp de un an sa dea 20 % din salariul sa plateasca despagubirile date de CEDO , adica vrei s-al lasi in functie ca a facut abuz in serviciu si a dat solutii gresite si a distrus viitorul unuor cetateni ,mai mult ,pana sa castigi la CEDO, statul roman la platit pe magistrat in fiecare luna timp de 15 ani sa incalce legea ,va spun din experienta mea care o am impotriva acestori interlopi cu legitimatie de la stat, ar trebui arestati si comfiscata toata averea , statul roman nu mai trebuie sa plateasca infractori periculosi pentru societate !

  • trebuie luata o masura si impotriva unor oameni ai legi si aicea sint multe semne de intrebare oare daca nu ar fi tratati cu indiferenta de oameni legi ar avea curaj sa faca ce fac ABUZURI TOATE FALSURILE SI MULTE ALTELE iar Domnii procrori dau NUP sau judecatori soluti greu de imaginat iar cind vezi politistu la masa cu cel care este infractoru ce sa mai credem?oare cine mai are interes din cei care iam spus aicea sa faca datoria oare cine ma apara de infractori greu de crezut ca putere excutiva trebuie sa schimbati toti care fac asa numite greseli si atuncea sa credem ca se indreapta lucrurile pina atuncea nu vad nimic ca sar putea indrepta si cei care se considera nemultumiti sa mearga ei pe la CEDO sau pote la macovei si sa spuna la BRUXEL ca la noi ce se intinpla sa spuna ca au fost schimbati pe motive ca nu siau facut datoria si pote le da un scaun de conducere ceva normal ce NEMTI au nevoie de oameni destepti??????????????

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.