ActualitateFlash

Șocant! A vrut să smulgă copilul din brațele mamei!

Șocant! La Deva, în amiaza mare, un copil era pe cale să fie răpit din brațele mamei sale. Dintr-o zonă centrală! Cam asta este societatea noastră.
Un tânăr în vârstă de 29 de ani este cer­cetat de poliţişti după ce ieri, într-o piaţă din Deva, a încercat să smulgă un copil de doi ani şi jumătate din braţele mamei sale, agre­sorul, despre care se bănuieşte că ar fi fost sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, de­cla­rând ulterior că a făcut acest gest deoa­rece i s-a părut că minorul ar fi fost al lui.

Internat la Zam
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Jude­ţean (IPJ) Hunedoara, incidentul s-a pe­tre­cut în Piaţa Arras, situată într-o zonă relativ centrală a municipiului Deva, locul fiind ame­najat sub forma unui părculeţ, frec­ventat des de localnici şi copii. „Minorul nu a suferit vătămări corporale, iar tânărul a fost reţinut de trecători până la sosirea poli­ţiş­tilor, care s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la locul faptei. La faţa locului a inter­ve­nit un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică Deva, care l-a imobilizat pe tânăr şi l-a condus la o unitate medicală în vederea evaluării psihiatrice”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte vio­lenţe şi continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care s-a comis fapta şi pentru luarea măsurilor le­gale care se impun. Tânărul urmează să fie in­ter­nat la Spitalul de Psihiatrie din locali­ta­tea Zam. (A.N.)

sursa foto: STIRIDINHUNEDOARA