Soarta alegerilor din PNL Hunedoara, decisã pe 15 februarie

9 februarie 2010 | 3 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Nicolle Ebner

Conform deciziei luate ieri, de Biroul Permanent Central (BPC) PNL, rezultatul Conferinţei Judeţene extraordinare prin care a fost aleasă noua conducere a filialei judeţene PNL Hunedoara va fi supus validării la Consiliul Naţional Executiv (CNEx) PNL din data de 15 februarie 2010.

Încă o săptămână de suspans

La şedinţa de ieri a BPC al PNL s-a stabilit, cu 12 voturi „pentru” şi şase abţineri, trimiterea spre validare a rezultatului alegerilor de sâmbătă, 6 februarie 2010, la Consiliul Naţional Executiv, care a fost convocat pentru data de luni, 15 februarie. Conform statutului, validarea lui Mircea Ioan Moloţ în funcţia de preşedinte, precum şi a noilor vicepreşedinţi şi a membrilor Biroului Permanent Judeţean PNL Hunedoara, nu poate fi făcută decât de către CNEx. Acest for „analizează, coordonează şi sprijină activitatea filialelor şi dispune măsurile ce se impun; rezolvă problemele organizatorice curente; stabileşte data desfăşurării Conferinţelor filialelor teritoriale; validează sau invalidează votul la alegerile organismelor de conducere la nivel teritorial”. Din CNEx fac parte membrii BPC, precum şi toţi liderii filialelor judeţene din ţară.

Ce se aude din surse neoficiale

Conform unor informaţii neoficiale, la şedinţa BPC al PNL, de ieri, s-ar fi decis suspendarea conducerii organizaţiei municipale PNL Deva şi numirea lui Mircia Muntean ca preşedinte interimar în locul lui Florin Oancea. De asemenea, s-ar fi hotărât şi organizarea de noi alegeri pentru desemnarea conducerii organizaţiei municipale Deva a partidului. Asta, nu înainte de clarificarea listei cu membrii reali ai organizaţiei municipale PNL Deva, ştiut fiind faptul că suspendarea Conferinţei judeţene din 6 februarie, cerută de Secretariatul General al PNL, a avut la bază tocmai reclamaţia lui Mircia Muntean, cum că unii delegaţi aflaţi pe liste nu sunt membri PNL. Se pare că BPC al PNL a decis trimiterea spre validare a rezultatului alegerilor din judeţul Hunedoara, deoarece decizia de suspendare a Conferinţei judeţene de alegeri PNL Hunedoara a fost luată doar de Secretariatul General, şi nu de Biroul Permanent Central.

Prin urmare, celor doi lideri PNL din judeţul Hunedoara nu le-a mai rămas altceva de făcut, decât să aştepte decizia CNEx de săptămâna viitoare.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Petre Lupu spune:

    Ce se aude din surse neoficiale: Ei, ai vazut stimata asa zisa Elena Udrea ? Uite ca nu eu am ceva impotriva liberalilor ci insisi liberalii sunt nemultumiti de…liberali. Nu am dreptate ca “spectacolul” oferit este jalnic ? Vorba lui Hamlet: e ceva putred la liberali. Si o spune Nicolle Ebner.

  2. Elena Udrea spune:

    Asa-zise Lupu, putreda e tara asta condusa ca o corabie in deriva de Marele Carmaci care joaca soarta tarii dupa bunul lui plac. Barna, Lupule, barna,…Apropo,cand mariti lefile cu 50%? Sau ca sa ne puneti pumnu’n gura mai infiintati vreo enspe servicii secrete? Sa stii ca am primit NUP de la parchet fara sa cer, asa ca zic ce vreau!!!!!!!!!!

  3. Petre Lupu spune:

    Asa zisa Elena Udrea spune ce vrei ca asa e bine sa ne spunem toti parerea. Imi pare rau ca nu te pot convinge ca nu sunt nici portocaliu, nici trandafiriu, ca nu sunt antiliberal, ca nu sunt liberal. Sunt un cetatean care vede si bunele si relele la fiecare. Repet, nu tot ce nu este alb este negru si invers, nu tot ce nu este negru este alb. Recunoaste ce nu e bine si de la tine din ograda daca esti liberal/liberala.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Elevii nu îl mai vor pe dascălul Alin Cioară la catedră

Colegii Lorenei Hurdea, eleva din clasa a X-a de la Colegiul Naţional „Avram Iancu“, din Brad, care s-a spânzurat la...

„Au împãrţit bugetul pe criterii politice interne”

Liderul democrat-liberalilor hunedoreni, Tiberiu Iacob Ridzi (foto), îi reproşează preşedintelui CJH, Mircea Ioan Moloţ, că şi-a uitat promisiunea de a...

Scor umflat pe final

Alfa Team Cristur a realizat cea mai mare diferenţă de scor în prima etapă din play-off-ul Diviziei A, însă trei...

Închide