; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Snopit în bătaie de tatăl şi fratele unei minore de 12 ani

25 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

          Bătaie în toată regula pe o stradă din Cartierul Aeroport din municipiul Petroşani, unde tatăl unei fetiţe de 12 ani s-a decis să-şi facă singur dreptate. Acesta şi-a chemat şi băiatul în ajutor şi l-au snopit în bătaie pe un vecin. Anchetatorii aveau să afle şi motivul furiei celor doi.
Totul a plecat de la faptul că vecinul bătut, un tânăr de 22 de ani, avea o relaţie cu fiica de numai 12 ani a celui care a decis să-şi facă singur dreptate. Pedofilul, cercetat pentru act sexual cu un minor, a fost avertizat de tatăl fetiţei şi fratele acesteia să-i dea pace iar vineri seara a fost prins pe o stradă din cartier şi agresat. Sora sa a sărit să-l scoată din mâinile celor doi şi s-a ales cu maşina distrusă. Poliţiştii au aplanat conflictul şi au stabilit că tatăl de 50 de ani şi fiul de 25 i-au aplicat mai multe lovituri tânărului de 22 de ani şi i-au distrus şi telefonul mobil. ”Pentru aplanarea conflictului, înainte de a sesiza Poliţia, a intervenit o tânără de 20 de ani (sora victimei). Cei doi bărbaţi au ripostat cu ameninţări verbale la adresa tinerei, căreia i-au distrus (cu o bâtă) autoturismul (parcat în zonă)”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Tatăl şi fiul sunt cercetaţi acum pentru loviri sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare. Şi suspectul de pedofilie este cercetat pentru act sexual cu un minor şi se află sub control judiciar. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 26.08.2019

Negoţ cu alimente depozitate în condiţii mizere. Se întâmplă în regiunea cu lămpaşe unde nişte indivizi îşi derulează în voie...

Bulină neagră, 26.08.2019

Nuţă Mircea, bărbat din Dolj

Bulină albă, 26.08.2019

Dorel Şchiopu, secretar al Asociaţiei Cultul Eroilor „Regina Maria“

Închide