Gura lumii, 26.08.2019

25 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

   Negoţ cu alimente depozitate în condiţii mizere. Se întâmplă în regiunea cu lămpaşe unde nişte indivizi îşi derulează în voie afacerile care pun viaţa oamenilor în real pericol. Cârcotaşii spun că indivizii profită de faptul că totul se face ”la negru” şi nu are cine să-I controleze. Gurile rele mai spun că afacerea necurată merge ca unsă după ce într-un judeţ vecin o maladie a făcut ravagii. De teamă că ar rămâne cu buza umflată, proprietarii animalelor bolnave le sacrifică şi vând carnea pe sume derizorii afaceriştilor din regiunea cu lămpaşe. Aceştia o dau tot la preţuri scăzute nevoiaşilor, fără să-i intereseze că le pun viaţa în pericol. Mai grav este că depozitează carnea în spaţii insalubre, printre uleiuri şi alte substanţe toxice fără să le pese că ar putea să îmbolnăvească pe cineva.

Cârcotaşii povestesc pe la colţuri că într-o regiune sudică a judeţului nostru, şeful unei instituţii de control este terorizat zi şi noapte de o haită de indivizi ce se dau transportatori de persoane. Cârcotaşii spun că respectivii nu recurg la forţă aşa cum s-ar putea crede. Au profitat de slăbiciunea individului faţă de tinerele, astfel că în timp ce se delecta cu fetiţele oferite cu generozitate de cei pe care ar fi trebuit să-i verifice, a fost tras pe bandă. Indivizii folosesc acum orice prilej să-i amintească şefului că trebuie să stea în banca lui. Mai mult decât atât, de ceva vreme rolurile s-au inversat. Indivizii îi cer şi taxă de protecţie pentru a nu scăpa filmuleţele deocheate pe Internet. Cum omul are familie şi şi-ar pierde şi slujba, cârcotaşii spun că plăteşte fără obiecţie.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulină neagră, 26.08.2019

Nuţă Mircea, bărbat din Dolj

Bulină albă, 26.08.2019

Dorel Şchiopu, secretar al Asociaţiei Cultul Eroilor „Regina Maria“

Viorica Dăncilă a intrat în sală defilând pe melodia „Eye of the tiger“ din filmul Rocky 3.Premierul Viorica Dăncilă: ”Voi fi primul preşedinte femeie al acestei ţări”

La Congresul extraordinar al PSD de sâmbătă, au participat peste 1.000 de membri. Viorica Dăncilă (foto), prim-ministru şi preşedinte al...

Închide