Situaţie ciudată la Minvest: Preşedintele Consiliului de Administraţie este în proces cu compania

Sorina Popa

Situaţie ciudată la Compania Minvest Deva. Un fost director general, care în prezent este preşedintele Consiliului de Administraţie, este în acelaşi timp în proces cu compania.

Numit în acest an, în luna martie, în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, Pompiliu Crai (foto), care a fost directorul general al acestei companii între anii 2005 şi 2009, este în proces cu Minvest, pentru un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei. Actualul director general al Minvest Deva, Lucian Gherman, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că este vorba de un proces civil.
„Curtea de Conturi a constatat, în urma unei verificări de acum un an şi ceva, că fostul director Pompiliu Crai trebuie să achite un prejudiciu de aproape 100.000 de lei. Este vorba de nişte terenuri achiziţionate de companie la Iara, unde deţinem o carieră. Curtea de Conturi a constatat că pentru terenurile respective nu au fost respectate întru totul regulile şi a stabilit acest prejudiciu. Compania Minvest a deschis proces civil pentru recuperarea sumei respective. Pompiliu Crai nu este executiv, eu sunt directorul general şi eu decid în companie. Eu reprezint interesele Minvest, nu se pune problema să nu ne implicăm, cu juriştii, pentru recuperarea banilor”, a declarat Lucian Gherman, directorul general al Companiei Minvest, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Procesul respectiv se află pe rolul Judecătoriei Deva şi următorul termen a fost stabilit în data de 9 iulie 2020.
Pompiliu Crai este pensionar şi preşedintele organizaţiei persoanelor de vârsta a treia din PNL Hunedoara.

4 comentarii la „Situaţie ciudată la Minvest: Preşedintele Consiliului de Administraţie este în proces cu compania

 • 4 iunie 2020 la 13:00
  Legătură permanentă

  Bataie de joc pe fata!!!!!!!!!! Un pensionar și hot dovedit de curtea de conturi, numit politic de PNL! Mamelucilor, sunteti tot infometati? Nu aveti pic de jena, nu va mai satura dracu de functii si bani. Va vei ziua cand veti plati pentru toate abuzurile si bataia voastra de joc.

 • 4 iunie 2020 la 13:35
  Legătură permanentă

  Doamna Sorina, mai cautati pe la Minvest. Acolo si-au facut cuib toti lingatorii coanei Harau. Acest Gherman a ajuns acolo pus de Harau, ia salariu si de la Facutatea de Inginerie. A terminat facultatea la 30 de ani, fiind pupila coanei. Inginer sef l-a pus pe Niicolae Balosin care a fost dat afara de la societatea de transport din Hunedoara. In consiliu de administratie mai e unul Mihai Avram. Singura preocupare a acelui domn e sa scrie pe Facebook si s-o laude pe coana Harau. El castiga din ceea ce stie el sa faca circa 1.000 lei pe luna. L-a mai angajat si pe unul Aldea ca sofer. Doar pe Mircia nu l-a angajat ea. Minvest Deva – PNL Coana Harau.

 • 4 iunie 2020 la 18:01
  Legătură permanentă

  Grija PNL nu e sa mearga bine economia ci sa se infiltreze in toate institutiile pe care sa le falimenteze. Si ultima farama din Romania se duce in conturile bancare ale firmelor de casa ale senatoarei si acolitilor ei.Fac prapad in judet apoi vin, ridica castele si vin de ne cersesc voturi

 • 4 iunie 2020 la 20:53
  Legătură permanentă

  Da-i prostului putere si o sa ti-o iei peste ochi direct. Din pacate nu sufera doar votantii PNL

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.