Situația infecțiilor cu Covid-19 în județ și la nivel național, în 22 mai 2020

22 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

De la începutul monitorizării, și până vineri, 22 mai, în județul Hunedoara 629 de persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus. Din acestea 69 de persoane au decedat, iar 479 s-au vindecat. În carantină se află 125 de persoane, iar 1266 au ieșit din carantină. În izolare se află 774 de persoane și 7.518 au ieșit din izolare.

Polițiștii hunedoreni au acționat în sistem integrat alături de alături de jandarmi, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I. Aceștia au fost prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile Ordonanţelor Militare.

Până vineri, 22 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.712 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.777 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1159 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș și Olt, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 127 de noi cazuri de îmbolnăviri. La ATI, în acest moment, sunt internați 200 pacienți.

La nivel național, în carantină instituționalizată sunt 8.968 de persoane. Alte 48.643 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 352.647 de teste. (Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara)

 

 

 

 

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mulţumire

Acum, când sufletul răposatului Barbu Horaţiu Titus se află la Judecată, în faţa Mântuitorului Iisus Hristos, familia mulţumeşte tuturor celor...

Ozonoterapie la spitalul din Hunedoara

Ca urmare a parteneriatului dintre Societatea Ştiinţifică Română de Oxigen-Ozono-Terapie şi Societatea Română de ATI, Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu“...

Numirea echipei manageriale a spitalului devean, în pixul lui Bobora

Ieri, joi, Biroul de presă al prefecturii a transmis un comunicat, referitor la numirea echipei manageriale la Spitalul Judeţean de...

Închide