Situația infecțiilor cu Covid-19 în județ și la nivel național, în 16 mai 2020

16 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

De la începutul monitorizării, și până sâmbătă 16 mai, în județul Hunedoara 607 de persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus. Din acestea 65 de persoane au decedat, iar 470 s-au vindecat. În carantină se află 287 de persoane, iar 899 au ieșit din carantină. În izolare se află 168 de persoane și 7.464 au ieșit din izolare.

Polițiștii hunedoreni au acționat în sistem integrat alături de alături de jandarmi, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I. Aceștia au fost prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile Ordonanţelor Militare.

Până sâmbătă, 16 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 16.704 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.574 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1081 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș și Olt, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 267 de noi cazuri de îmbolnăviri. La ATI, în acest moment, sunt internați 206 de pacienți.

La nivel național, în carantină instituționalizată sunt 13.746 de persoane. Alte 14.491 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 303.734 de teste. (Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara)

 

 

 

 

 

 

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Situația infecțiilor cu Covid-19 în județ și la nivel național, în 15 mai 2020

De la începutul monitorizării, și până vineri, 15 mai, în județul Hunedoara 598 de persoane au fost confirmate pozitiv cu...

Guvernarea PNL anulează gratuitatea învățământului de stat și discriminează grav elevii!

Și în învățământ, guvernarea liberală și-a dat proba improvizației și a incompetenței. Deși se știa foarte bine că sute de...

Precizări de la MTS pentru reluarea activităţii sportive după 15 mai

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunţat noi detalii despre reluarea Ligii 1: „Până la data de 1 iunie,...

Închide