Situația infecțiilor cu coronavirus în județ și la nivel național, sâmbătă 11 aprilie 2020

11 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

Până sâmbătă 11 aprilie, în judeţul Hunedoara 378 de persoane se aflau în carantină, 186 de persoane au ieșit din carantină, 2597 de persoane se aflau în izolare, iar 2577 de persoane au ieșit din izolare. De la începutul monitorizării, în județ au fost confirmate 254 de cazuri de infectări cu coronavirus.

În ultimele 24 de ore, echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat 50 de misiuni şi au aplicat 31 sancâiuni valoare 44.600 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare. Totodată, echipele de jandarmi au efectuat 6 misiuni de insoţire coloane spre alte judeţe şi tranzit spre centre de carantină din judeţ, pentru 21 persoane.

În aceiași perioadă, poliţiştii din judeţul Hunedoara au aplicat 127 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea ordonanţelor militare, referitoare la restricţionarea circulatiei. Valoarea totală a sancţiunilor este de 210.500 de lei.

În ce privește situația la nivel național, până sâmbătă, 11 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 5.990 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 758 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 282 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman și Gorj, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 523 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 208 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 24.984 de persoane. Alte 74.233 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 59.272 de teste. (Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara)

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Situatia infecţiilor cu coronavirus în judeţ şi la nivel naţional

Joi, 9 aprilie în judeţul Hunedoara 391 de persoane se aflau în carantină, iar 143 de persoane figurau ca ieşite...

Descoperire bizară a salvamontiştilor: echipamente de campare părăsite în munte! Ce s-a întâmplat cu turiştii, proprietarii acestora?

Salvatorii montani au făcut o descoperire cel puţin stranie în Munţii Căpăţânii. Echipamentele montane ale unor turişti au fost abandonate,...

Îndrumări ale Cancelariei Sfântului Sinod, aprobate de Patriarhul României, privind slujbele de Florii, din Săptămâna Mare şi de Sfintele Paşti, în condiţiile stării de urgenţă

Întrucât slujbele de Florii, slujbele din Săptămâna Mare (a Sfintelor Pătimiri) şi de Sfintele Paşti vor fi săvârşite anul acesta...

Închide