Sinucidere la Spitalul din Hunedoara

21 aprilie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

 

      Tragedie la Spitalul Municipal ”dr. A.Simionescu” Hunedoara. Un pacient de 63 de ani, internat la Secția de Medicină Internă şi-a pus capăt zilelor. După ce a trecut un examen medical, în dimineaţa acestei zile, de 21 aprilie, bărbatul s-a întors în salonul spitalului şi s-a aruncat pe geam de la etajul cinci. A căzut pe asfalt şi a murit pe loc.

    Potrivit managerului unităţii medicale, Radu Budae, bărbatul este din satul Uric, comuna Pui şi s-a internat ieri, 20 aprilie cu diagnosticul de ulcer duodenal. Astăzi, la ora 09.30, a fost dus la ecograf, s-a întors în salon și-a pus papucii de casă lângă geam şi s-a aruncat pe geam. În urma impactului cu solul, bărbatul a decedat, fiind preluat de cei de la UPU. În salon nu era nimeni, colegul său fiind plecat la baie. Rudele bărbatului au spus că era mai retras și că suferea din cauză că anul trecut îi murise soția.

      Polițiștii au deschis o anchetă şi fac cercetări faţă de decesul bărbatului, neavând suspiciuni de comiterea unei crime. De asemenea, în spital se efectuează o anchetă internă cu privire la această sinucidere. (Natalia Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Un nou dosar al comorilor dacice trimis în instanţă. Peste 1.500 de piese traficate de un cetățean german

       Un nou dosar în care sunt anchetate furturile și vânzările ilicite a brățărilor dacice din aur, a...

Urmărit naţional, prins de poliţişti

În urma unei razii, poliţiştii din Petroşani au prins un bărbat de 30 de ani care încerca să fugă de...

Afacerist bătut şi ameninţat de propriul client

Individul care l-a agresat pe omul de afaceri din Petroşani, Ioan Comşa, a fost săltat de poliţişti. Conform anchetatorilor, Marian...

Închide