Actualitate

Sindicaliştii au protestat la Prefecturã

02 Miting Cartel Alfa  7269

Sorina Popa

Aproape 20 de sindicalişti din cadrul filialei Cartel Alfa Hunedoara au pichetat, ieri, timp de o oră, sediul Prefecturii din Deva, solicitând ca Guvernul să treacă la aplicarea unor măsuri menite să reducă efectele crizei economice actuale.

Nimic nu s-a pus în practică
„Încă de la începutul mandatului actualului Guvern am avut negocieri cu membrii Executivului, referitoare la programul anticriză. Nimic din cele discutate cu sindicatele nu s-au pus în practică. Criza s-a răspândit ca o pandemie şi a generat zeci de mii de şomeri“, a declarat secretarul general al Cartel Alfa Hunedoara, Vasile Bujor.
Liderul sindical a arătat că, în judeţul Hunedoara, cel puţin 1.400 de oameni au fost concediaţi în ultimele şase luni din cauza crizei economice şi a blocajului financiar. El a menţionat că sunt posibile alte disponibilizări de personal, inclusiv la instituţii bugetare, cum este cazul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Hunedoara.
Sindicaliştii se pregătesc să ia parte, pe 9 iulie, la Bucureşti, la un miting de protest organizat în Bucureşti de Cartel Alfa, acţiune la care se preconizează că vor fi prezenţi 20.000 de membri din sindicat din toată ţara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura