Sindicaliştii au protestat la Prefecturã

20 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

02 Miting Cartel Alfa  7269

Sorina Popa

Aproape 20 de sindicalişti din cadrul filialei Cartel Alfa Hunedoara au pichetat, ieri, timp de o oră, sediul Prefecturii din Deva, solicitând ca Guvernul să treacă la aplicarea unor măsuri menite să reducă efectele crizei economice actuale.

Nimic nu s-a pus în practică
„Încă de la începutul mandatului actualului Guvern am avut negocieri cu membrii Executivului, referitoare la programul anticriză. Nimic din cele discutate cu sindicatele nu s-au pus în practică. Criza s-a răspândit ca o pandemie şi a generat zeci de mii de şomeri“, a declarat secretarul general al Cartel Alfa Hunedoara, Vasile Bujor.
Liderul sindical a arătat că, în judeţul Hunedoara, cel puţin 1.400 de oameni au fost concediaţi în ultimele şase luni din cauza crizei economice şi a blocajului financiar. El a menţionat că sunt posibile alte disponibilizări de personal, inclusiv la instituţii bugetare, cum este cazul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Hunedoara.
Sindicaliştii se pregătesc să ia parte, pe 9 iulie, la Bucureşti, la un miting de protest organizat în Bucureşti de Cartel Alfa, acţiune la care se preconizează că vor fi prezenţi 20.000 de membri din sindicat din toată ţara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Videanu anunţã schimbãri la şefia CNH

Compania Naţională a Huilei Petroşani va fi monitorizată în fiecare săptămână de o comisie a Ministerului Economiei, iar luni, directorul...

Ştiri – 20.06.2009

Poliţia municipiului Lupeni a fost sesizată de o pensionară, Ana M., de 61 de ani, din localitate, că soţul ei,...

Să ne cunoaştem patria…

Nici nu bănuiţi ce efecte pozitive pot avea lucrările la drumuri, cele care duc la blocaje de circulaţie. Zilele trecute,...

Închide