Simota și Litera rămân după gratii

1 mai 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

03-simota-litera-300x234Omul de afaceri din Valea Jiului, Alin Simota, și fostul său bodyguard, Cristian Litera, rămân în pușcărie, au decis magistrații Curții de Apel Alba Iulia, care  au respins contestațiile formulate de aceștia.

Pe rolul Curții de Apel s-a aflat, ieri, judecarea contestațiilor formulate de Simota, Litera și Varodi împotriva deciziei Tribunalului Hunedoara, iar primii doi au solicitat înlocuirea măsurii arestului preventive, cu cea a arestului la domiciliu. Mircea Varodi a cerut înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, cu o altă măsură preventivă care să-i permită să meargă la muncă. Toate cele trei contestații au fost respinse de judecătorii Curții de Apel, la fel cum au fost respinse și de Tribunalul Hunedoara.

Simota, arestat preventiv în vara anului trecut, este acuzat, împreună cu alți 13 inculpați, de către procurorii DIICOT, de constituire și aderare la grup infracțional organizat, de șantaj și acte de violență. În prezent doar Simota, Litera și Gheorghe Bota mai sunt judecați în stare de arest preventiv, acesta din urmă întorcându-se după gratii după ce n-a respectat obligațiile care-i reveneau în timpul arestului la domiciliu. ( Mircea Crivăț)

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Șapte ani de pușcărie pentru ucigașul din Ajunul Crăciunului

Sergiu Gostian (foto), tânărul de 25 de ani, din Hațeg, care în Ajunul Crăciunului a înjunghiat mortal un alt tânăr, în...

Percheziții la hoții de cabluri de pe calea ferată

Poliţiştii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Hunedoara, în colaborare cu poliţiştii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Alba, I.J.J. Hunedoara și Secția...

Informarea ANI în legătură cu alesul local Mircea Artean

            Ieri, miercuri, în ședința Consiliului Local Hunedoara, s-a prezentat informarea primită de la Agenția Națională...

Închide