Simota riscã sã rateze postul de preşedinte

  Nicolle Ebner

 Liderul PNL Hunedoara, Mircia Muntean, este decis să destituie toată conducerea organizaţiei municipale Petroşani şi să dea afară trei consilieri locali, acuzaţi că fac jocurile şi servesc interesele primarului PDL, Tiberiu Iacob Ridzi.

Peste 80 de membri înscrişi peste noapte în PNL Petroşani
În urma reclamaţiilor făcute de unii membri PNL, noua echipă aleasă la conducerea organizaţiei municipale PNL Petroşani, în frunte cu omul de afaceri Alin Simota (finanţatorul clubului Jiul Petroşani şi consilier judeţean) a fost invalidată de către conducerea judeţeană. „Am trecut la măsuri drastice, ca urmare a rezultatelor foarte slabe, sub 10 la sută, obţinute la alegerile locale, parlamentare şi europarlamentare din 2008-2009, dar şi pentru faptul că, în noaptea premergătoare alegerilor conducerii PNL Petroşani, a fost posibilă înscrierea în partid a 81 de noi membri, în condiţiile în care, conform statului, există un termen de câteva luni pentru acest lucru”, a declarat liderul PNL. Prin urmare, cinci liberali de la judeţ vor purta o discuţie cu fiecare membru al Biroului municipal PNL Petroşani, pentru a constata cine se face vinovat de încălcarea statutului.

Destituiţi, pentru că fac jocurile „duşmanilor politici”
La finele săptămânii trecute, Alin Simota a fost ales în funcţia de preşedinte al PNL Petroşani, cu 131 de voturi „pentru” şi 101 „împotrivă”. Mircia Muntean spune că Simota este o victimă a colegilor din organizaţie, dar se face vinovat de faptul că a acceptat, în ultima zi, 81 de înscrieri în partid. În funcţie de rezultatul discuţiilor de la Petroşani, luni, Mircia Muntean va propune Biroului Politic Judeţean PNL Hunedoara, aplicarea unor măsuri radicale, printre care destituirea a trei consilieri locali din cinci existenţi în CL Petroşani (se pare că, deja, sancţiunea este bătută în cuie), şi înlocuirea lor cu supleanţii de pe listă, începând cu data de 1 decembrie. „Îl voi anunţa şi pe primarul Tiberiu Ridzi, că voi suspenda trei consilieri PNL, pe care-i acuz de colaborare cu liderul PDL”, mai spune liderul Mircia Muntean.

4 comentarii la „Simota riscã sã rateze postul de preşedinte

 • 23 octombrie 2009 la 9:24
  Permalink

  Conducerea judeteana PNL treduie sa numeasca un om ca Adrian Zvanca la conducerea PNL Petrosani daca se vrea rezultate , Simota este considerat de catre cetateni Interlop care comanda fosti puscariasi sa bata fotbalisti ca pe Lungan sau cetateni de alta orientare politica ,Paul Gherasim,afaceri murdare cu CNH vopsirea motoarelor , la fel nu sunt pe placu cetatenilor Surulescu si Dragoescu care nu ar trebui sa aiba functi.Daca toate acestea se vor aplica , toate de la sine apoi vor veni.

 • 23 octombrie 2009 la 17:18
  Permalink

  Adrian Zvanca merita sa fie presedintele PNL Petrosani este curat in ochii electoratului , nu cum sunt vazuti ca profitori de functii si bani (Simota,Surulescu,Dragoescu).

 • 24 octombrie 2009 la 18:45
  Permalink

  La nivel central PNL-isti sunt catastrofali,presedintele lor,Crin Antonescu,este repetent de doua ori la facultate,Tariceanu si Dinu Patriciu sunt mari hoti (firma canadiana Sterling),Ludovic Orban un betiv si Paul Pacuraru,fost ministru al muncii,un psihopat sexual.

 • 25 octombrie 2009 la 21:16
  Permalink

  De fapt PNL are 4 nu 5 consilieri.Sau mai exact 3 ptr.ca unul din ei, se pare singurul valoros dupa opinia presei locale ar fi demisionat plecand la Bucuresti.Urmatorul pe lista este Adrian Zvanca.Sa vedem ce poate…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.