Simota a cerut să fie judecat în lipsă

12 februarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Alin Simota (foto) a lipsit ieri de la procesul de la Tribunalul Hunedoara, în care este judecat pentru infracţiuni economice alături de alte 18 persoane.
Afaceristul din Valea Jiului a cerut să fie judecat în lipsă. Instanţa a acordat un nou termen de judecată în dosar pentru 12 martie. Din ultimele informaţii, Alin Simota a fost transferat de la Penitenciarul Bârcea Mare la o închisoare din judeţul Bacău, pentru a fi prezent la procesul de la Tribunalul Bacău. Acolo este judecat într-un dosar instrumentat de procurorii DNA, fiind acuzat de trafic de influenţă. Dispoziţa de transfer a fost dată de instanţa din Bacău la primul termen de judecată din dosar, din 30 ianuarie.
Pe lângă cele două dosare enumerate mai sus, Simota mai este judecat într-o cauză la Tribunalul Hunedoara. Şi aici va avea termen în 19 februarie. Afaceristul se află în penitenciar pentru că are de executat două condamnări primite în două dosare diferite. (N.Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Metoda „Accidentul” a început să nu mai prea ţină: Din trei încercări, doar una le-a mers

Escrocii care vor să scoată bani de la cetăţeni naivi prin metoda „Accidentul” par să nu mai aibă aşa succes...

Dezvoltarea turismului din ţările dunărene, analizată la Geoparcul Dinozaurilor

Specialişti din şapte ţări europene s-au reunit, începând de ieri, 12 februarie, şi până în 15 februarie, la sediul Geoparcului...

A început examenul de bacalaureat la Colegiul Tehnic Agricol din Geoagiu

Ieri, elevii din clasa a XII-a ai Colegiului Tehnic Agricol „Alexandru Borza“ din Geoagiu au susţinut prima probă din cadrul...

Închide