Simone Biles e criticată dur, după abandonul de la Jocurile Olimpice

Piers Morgan, jurnalist și vedetă TV în Marea Britanie, a criticat-o pe Simone Biles (foto), după ce gimnasta din Statele Unite ale Americii s-a retras din mai multe probe de la Jocurile Olimpice.
Gimnasta Simone Biles (24 de ani), vedeta echipei americane, s-a retras și din finala de la individual compus de la Jocurile Olimpice, după ce cu o zi înainte declarase forfait în cea pe echipe. Biles nu a suferit o accidentare, ci a declarat că vrea să se concentreze asupra sănătății mintale. Piers Morgan, recunoscut pentru opiniile sale radicale, s-a poziționat împotriva curentului și a criticat-o dur.
„Nu văd nimic curajos, nimic eroic, nimic care să inspire într-un abandon. Când te consideri cea mai bună din istoria sportului nu poți renunța în momentul în care lucrurile devin mai grele sau când faci o greșeală. Sunt sigur că Simone Biles a realizat asta, pentru că este o mare campioană, iar marii campioni înțeleg. Faci parte din echipa Statelor Unite ale Americii, reprezenți țara, sute de milioane de americani te urmăresc de acasă. Nu mai spun de sponsorii care plătesc sume uriașe pentru a te susține. Când abandonezi, îți lași colegele la greu. Nu ești la Jocurile Olimpice pentru a te distra”, a scris Piers Morgan, în rubrica pe care o are în Daily Mail.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.